Stalling opslag smilde

Uw inboedel stallen in de buurt van Smilde? Bij Koops verhuisgroep kunt u terecht!

Heeft u uw huis verkocht, maar heeft u nog niet de sleutel van uw nieuwe huis? Dan is het tijdelijk stallen van uw inboedel dé oplossing. Koops verhuisgroep beschikt over meer dan 30.000 vierkante meter opslagruimte. Deze opslagruimtes zijn verwarmd, geïsoleerd en beveiligd. U kunt gebruik maken van self storage, opslagkisten of wissellaadbakken. In deze blog vertellen wij u alles over de verschillende mogelijkheden. 

Self storage opslag Smilde 

Wilt u altijd toegang hebben tot uw opgeslagen spullen? Bij Koops hebben we self storage ruimtes beschikbaar die op een kwartier rijden van Smilde liggen. Als u een self storage opslag huurt in Assen, dan krijgt u een sleutel en een persoonlijke code zodat u 24/7 bij uw spullen te kunt komen. 

Bereken de benodigde opslagruimte en kosten

U wilt spullen tijdelijk of permanent stallen in de self storage ruimtes in Assen, maar hoeveel kubieke meter nemen uw spullen in beslag? Wij weten als geen ander dat dit lastig is om in te schatten, daarom heeft Koops verhuisgroep een volumemeter ontwikkelt waarmee u simpel het aantal benodigde kubieke meter kunt berekenen. Door de volumemeter te gebruiken wordt het een simpele klus om de benodigde kubieke meter te berekenen en betaalt u niet te veel! 

Soorten opslag Smilde

Bij Koops Verhuisgroep hebben we meerdere manieren om uw inboedel op te slaan. Zo kunt u gebruik maken van de bovengenoemde self storage ruimtes. Het grote voordeel aan self storage is dat u op alle momenten bij uw spullen kunt komen. 

Verder bieden wij ook opslagcontainers aan van 6 vierkante meter groot. Dit is een traditionele vorm van opslag, waarbij de opslagcontainers klaar staan in een verhuisauto. Dit is een effectieve en goedkope manier voor het opslaan van uw spullen. Als alle spullen zijn ingeladen rijden we naar onze opslagruimte en daar worden de containers uit de verhuiswagen in de opslagplaats neergezet waar 24 uur per dag cameratoezicht is. 

Naast deze twee soorten opslag is er ook nog een derde optie, namelijk de wissellaadbak. Dit is een grote laadbak die op een van onze moderne verhuisauto's geplaatst kan worden en vervolgens voor de deur gezet wordt. Hierna kan de laadbak gevuld worden met uw spullen en wanneer deze vol is wordt de bak weggezet naar onze opslagloods. De wissellaadbak is erg handig bij het kort opslaan van spullen (tot 2 maanden). Met deze manier van opslaan worden er manuren bespaard en daardoor is dit een goedkope manier van opslaan. Benieuwd welke opslagmethode het beste bij u past? Hier staan alle mogelijkheden nog een keer op een rijtje. 

Verhuizing op maat met Koops Verhuisgroep 

Een verhuizing kan een zeer stressvolle gebeurtenis zijn, waarbij met veel facetten rekening gehouden moet worden. Wanneer moet u het huis uit en wanneer kunt u in het nieuwe huis? Is er een opslag nodig of kunnen de spullen in één keer naar het nieuwe huis worden gebracht? Door Koops Verhuisgroep in te huren bespaart u uzelf een hoop stress, omdat wij het verhuizen uit handen nemen. Daarnaast hebben wij ook tal van mogelijkheden voor het opslaan van uw spullen. 

In totaal gingen al meer dan 1000 klanten u voor en beoordelen zij onze diensten gemiddeld met een 9! Koops Verhuisgroep is een full service verhuisbedrijf die u helpt van begin tot eind met uw verhuizing. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.