OPSLAGRUIMTE GRONINGEN: INBOEDELOPSLAG

Voor iedereen die in de omgeving van Groningen, Assen of Emmen op zoek is naar opslagruimte voor inboedel hebben wij een passende oplossing. U kunt uw inboedel opslaan in schone, stofvrije containers van 6 m³ of in wissellaadcontainers van 50 m³.

In totaal beschikken wij over meer dan 30.000 m³ aan verwarmde, geïsoleerde en beveiligde opslagruimte waarin u gebruik kunt maken van self storage, opslagkisten of wissellaadbakken.

Self storage opslag

Onze self storage boedelhotel Plexat Assen heeft verschillende verwarmde vertrekken in diverse volumes. Via een gehuurde box kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week (24/7) bij uw opgeslagen spullen.

Als u regelmatig bij uw opgeslagen inboedel of archief wil komen, dan is boedelhotel Plexat een uitkomst. Een boedelhotel is erg handig als uw opslagruimte, zolder of schuur te klein is geworden. Bij onze self storage heeft u direct weer plek zat.

Opslagcontainer voor uw inboedelopslag

Opslagcontainers zijn een traditionele vorm van opslag. De opslagcontainers van de Koops Verhuisgroep zijn 6 m3 groot.

De opslagcontainers staan in de verhuisauto klaar en voor de deur wordt uw inboedel, inventaries of archief direct in de containers geplaatst. Hierdoor kunnen we effectiever en dus goedkoper werken en daardoor een goedkope opslag en verhuizing bieden.

Nadat we uw spullen hebben ingeladen rijden we naar onze opslagruimte en daar halen we de containers met een heftruck uit de verhuiswagens en worden ze op de opslagplaats neergezet waar ze 24 uur per dag onder cameratoezicht worden bewaakt.

WISSELLAADBAKKEN VAN 50 M³

De wissellaadbak is een grote laadbak op één van onze moderne verhuisauto's die voor de deur geladen kan worden. Na het inladen wordt de wissellaadbak op steunpoten in onze opslagloods gezet waarna de verhuisauto onder de bak weg kan rijden.

De wissellaadbak is erg handig bij korte opslag (tot 2 maanden). Door deze vorm van opslag besparen we vele manuren en daardoor kunnen we een goedkope offerte maken voor uw verhuizing en opslag.

Koops verhuisgroep: