Bedrijfsverhuizing

Doen waar we goed in zijn!

Kantoorverhuizingen, reorganisaties of een interne verhuizing vallen allemaal onder bedrijfsverhuizingen. Jaarlijks vinden er in Nederland zeker 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats.

Dit betekent slapeloze nachten voor degenen die de verhuizing moeten coördineren. Aan een bedrijfsverhuizing gaat natuurlijk een onvoorstelbare hoeveelheid klussen en klusjes vooraf.

Wij werken onder andere voor:

Ervaren en flexibel

Voor zowel kleine als grote projectverhuizingen heeft Koops Verhuisgroep uitgebreide draaiboeken klaarliggen om de verhuizing in goede banen te leiden. Zo wordt niets vergeten en is het bedrijf snel weer operationeel.

Samen met de verhuisadviseur wordt voor de voorbereiding een goede basis gelegd voor een snel en deskundig uitgevoerde verhuizing waardoor uw bedrijf of instelling snel zaken kan doen.

Goed geregelde
interne verhuizingen

In ieder bedrijf vindt wel eens een verhuizing plaats. U kunt denken aan een interne verhuizing van bijvoorbeeld afdelingen, maar ook een verhuizing naar een geheel nieuw pand. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk overlast heeft en dat uw medewerkers zo veel mogelijk kunnen blijven doen waar zij goed in zijn. Dan doen wij waar wij goed in zijn.

Koops Verhuisgroep: