Verhuizen naar Portugal

Portugal is een land met vriendelijke mensen, schitterende stranden, pittoreske dorpjes, ruige natuur en een heerlijke aangename temperatuur. Langs de kust liggen prachtige baaien en in het binnenland kunt u genieten van ongerepte natuur waar flamingo’s gespot kunnen worden. Dit land, gelegen in het uiterste zuidwesten van Europa, heeft zo’n 11 miljoen inwoners en met Lissabon als hoofdstad een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Hoewel Portugal behoort tot één van de armste landen van Europa, is het een ontwikkeld land.

Bent u van plan om te verhuizen naar het mooie Portugal? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

  • uw verhuizing goedkoop is door onze goede contacten in Portugal
  • uw een fijne verhuizing heeft door onze vele ervaringen
  • u geniet van een logistiek voordeel door onze centrale ligging

Waar moet u aan denken als u naar Portugal verhuist?

Vraag een DigiD aan

Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Zeg uw abonnementen op

Vergeet niet uw abonnementen op te zeggen. Vaak hebben mensen meer abonnementen dan ze zelf denken, het zou zonde zijn als u nog betaald voor abonnementen waar u geen gebruik van maakt.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Portugal

Wist u al ...

  • dat het in Portugal mogelijk is om halve porties te bestellen?
  • dat de mensen in Portugal een echt feestvolk is?
  • dat het mogelijk is om gratis te internetten bij gemeentehuizen en bibliotheken?
Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: