Verhuisbedrijf Oosterwolde

Erkend verhuisbedrijf Oosterwolde 

Verhuisbedrijf Koops is zeer actief in Oosterwolde en omgeving. Bij de erkende verhuizer bent u letterlijk verzekerd van een kwalitatieve verhuizing, uw inboedel is namelijk verzekerd tot de eerste €100.000 euro. En hiervoor betaalt u alles behalve de hoofdprijs. Dankzij onze aansluiting bij Erkende Verhuizers en Euromovers heeft u bij Koops:

 • Uw inboedel verzekerd tot €100.000 euro
 • Garantie op kwaliteit en een passende oplossing
 • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
 • Een excellente service van een meedenkend verhuisteam

Heeft u de knoop doorgehakt? En moet alles verhuisd worden, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe woning? Verhuis niet te duur, vraag aan de rechterkant van de website een offerteformulier aan en ontdek hoe goed en goedkoop verhuizen kan zijn.

Stressloze verhuizing binnen of naar Oosterwolde

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis, waarbij u met alles rekening moet houden. Heeft u bijvoorbeeld niet het volledige vertrouwen in vrienden en familie om uw verhuizing te voltooien? Schakel Koops Verhuisgroep in om alles vlekkeloos te laten verlopen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en houden hier rekening mee. Tevens worden alle spullen op de juiste manier ingepakt, waardoor uw spullen niet beschadigen. 

Onze medewerkers worden daarnaast geacht verschillende cursussen te volgen, zoals de ‘art handling’ cursus. Door het volgen van deze cursus leren onze medewerkers op de juiste manier antieke spullen te verhuizen. Koops Verhuisgroep heeft een deskundig verhuisteam en dat is terug te zien in de 5-sterren beoordeling. Ook een stressloze verhuizing? Neem contact met ons op

Koops Verhuisgroep volgens onze klanten

Koops Verhuisgroep heeft in de afgelopen jaren al veel klanten mogen helpen verhuizen. Onderstaand staat een greep uit beoordelingen van klanten. 

 • Komt zijn afspraken na
 • Vriendelijk team
 • Echte aanpakkers
 • Klanten beoordelen Koops Verhuisgroep met een 9
 • 97% beveelt Koops Verhuisgroep aan

Benieuwd waar bovenstaande aanbevelingen op gebaseerd zijn? Op deze pagina kunt u alle beoordelingen uitgebreid doornemen. 

Tijdelijke inboedelopslag 

Heeft u een tijdelijke opslagplaats nodig voor uw spullen, omdat u moet overbruggen tussen twee woningen? Koops Verhuisgroep heeft meerdere mogelijkheden om uw spullen (tijdelijk) op de slaan. In totaal beschikken we over 30.000 vierkante meter aan verwarmde opslagruimte. U kunt uw inboedel opslaan in een 6 vierkante meter container die tevens stofvrij is. Ook hebben we wissellaad containers die een beschikken over een opslag van 50 vierkante meter. De wissellaadbak kan gevuld worden voor uw duur en vervolgens kan de verhuiswagen de laadbak tijdelijk opslaan. Wanneer u de inhoud weer nodig heeft rijd de verhuiswagen voor uw huis met de spullen en kunnen deze uitgeladen worden. Deze methode is kosten- en tijdbesparend. De laatste methode zijn onze self storage boxen in Assen, waarbij het grote voordeel is dat u 24/7 bij uw spullen kan. Geïnteresseerd in het (tijdelijk) opslaan van uw spullen? Neem contact met ons op.

Kosten verhuizing Oosterwolde 

De hoogte van de kosten van uw verhuizing hangen af van een aantal factoren. Hieronder staat weergegeven waar de kosten van uw verhuizing van afhangen. 

 • De afstand tussen uw oude en nieuwe woning
 • Grootte van uw inboedel 
 • Gebruik van onze klussenservice (optioneel)
 • Gebruik van onze inboedelopslag (optioneel)

Benieuwd wat de precieze kosten zijn van uw verhuizing? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. 

Verhuizingen in Oosterwolde: Koops Verhuisgroep staat voor u klaar

Het team van Koops Verhuisgroep beschikt over professionals met veel ervaring. We spreken graag uw wensen omtrent uw verhuizing in Oosterwolde met u door tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we onder andere een inschatting van uw inboedel: zo kunnen we direct het benodigde formaat van de verhuiswagen goed inschatten. 

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen of heeft u vragen over onze verhuis oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.