Verhuisbedrijf Emmen

Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan om te verhuizen in, rondom of naar Emmen? Koops Verhuisgroep staat klaar om u naar uw nieuwe bestemming te begeleiden. Dankzij onze samenwerking met vijf verschillende verhuisbedrijven kunnen we verzekeren dat we aan al uw verhuis behoeften zullen voldoen. Wij bezorgen u een stressvrije verhuizing en brengen uw bezittingen veilig naar uw nieuwe thuis.

Waarom Koops?

  • Aangesloten bij Erkende verhuizers voor de beste garantie;
  • Verhuizing standaard verzekerd tot €100.000,-;
  • Zorgeloos verhuizen met onze eigen ervaren, opgeleide en gediplomeerde verhuizers;
  • Op maat gemaakte oplossingen voor uw verhuizing.

VERHUIZEN VAN EN NAAR EMMEN

Een verhuizing kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Bij Koops Verhuisgroep doen we er alles aan om deze last van uw schouders te nemen. Samen met onze expertise en vakkundig personeel, nemen we de tijd om uw inboedel zorgvuldig te inventariseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Zo ontzorgen wij u volledig tijdens de verhuizing. 

Als verhuisbedrijf in Emmen helpen wij u met het verhuizen van en naar meerdere verschillende plaatsen in de regio Drenthe, Friesland en Groningen. Neem contact op of vraag via de groene knop een offerte aan voor uw gewenste plaats.

DE KOSTEN RONDOM VERHUIZEN

Bij Koops Verhuisgroep wordt elke verhuizing met dezelfde zorg behandeld. Nadat u een offerte heeft aangevraagd voor uw verhuizing in Emmen, komen wij kosteloos bij u langs om al uw wensen te bespreken en uw behoeftes in kaart te brengen. Ook komen we er op deze manier achter welke zaken u liever zelf wilt uitvoeren en welke u aan ons wilt overlaten. 

De verhuiskosten worden berekend aan de hand van een aantal factoren:

  • De verdieping waarop u woont en waar u naartoe gaat
  • Hoeveel u tijdens de verhuizing zelf al kunt doen
  • De hoeveelheid zware en lichte spullen
  • De parkeergelegenheid en de bereikbaarheid
  • Het aantal kilometers tussen uw oude en nieuwe huis

Op basis van deze informatie stellen wij een heldere offerte op. Bent u benieuwd of er ook nog andere kosten bij een verhuizing komen kijken? Of dat u wellicht andere zaken over het hoofd ziet? Bekijk dan onze verhuischecklist.

ALTIJD EEN VERZEKERDE VERHUIZING BIJ KOOPS

Doordat Koops Verhuisgroep en al haar dochterondernemingen zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers, maken wij voor iedere verhuizing een garantiecertificaat aan. Dit certificaat verzekert elke verhuizing tot €100.000,- gedurende de werkzaamheden en het transport. Voor de meeste verhuizingen is dit voldoende. Indien u uw verhuizing liever voor een hoger bedrag wilt verzekeren, is dit ook mogelijk. Wij staan voor je klaar. 

SERVICES VAN KOOPS VERHUISGROEP EMMEN

Met Koops Verhuisgroep heeft u binnen Noord Nederland alle flexibiliteit die u wenst. We bieden bij Verhuisgroep Emmen een breed scala aan mogelijkheden aan voor particuliere verhuizingen. U kunt ervoor kiezen om de verhuizing zelf te organiseren en enkel gebruik te maken van onze verhuiswagen en chauffeur. Een andere mogelijkheid is dat wij een compleet verzorgde verhuizing regelen waarbij wij alle zorgen uit handen nemen.

Daarnaast bieden wij een professionele inpakservice aan, waarbij we het in- en uitpakken van verhuisdozen graag van u overnemen. Ook is het mogelijk om grote meubels en lampen te demonteren en kunnen we andere items van de muur of het plafond afschroeven.

TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Koops Verhuisgroep doet er alles aan om u compleet te ontzorgen tijdens uw verhuizing zodat u zich volledig kan storten op het genieten van uw nieuwe woning. Wij zorgen dat alles goed verloopt en alles vooraf duidelijk gepland is. Bent u toch nog niet volledig overtuigd? Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan. We zijn trots om te delen dat wij een gemiddelde waardering hebben van een 9,3. Verhuizen is voor niemand een hobby, maar met Koops Verhuisploeg maken we er samen een leuke dag van!

Klantvertellen.nl Google reviews

Koops verhuisgroep: