Nationaal verhuizen

Assen, Veendam, Emmen, Groningen of omgeving

De verschillende verhuisbedrijven van Koops Verhuisgroep helpen u graag met uw verhuizing binnen Nederland. Ieder bedrijf heeft unieke eigenschappen en zijn eigen manier van werken. Dit betekent dat wij u altijd kunnen helpen met uw specifieke eisen en voorkeuren.

VERHUIZEN MET NIEUWENHUIS

Nieuwenhuis verhuizingen heeft vestigingen in Veendam, Assen en Groningen Airport. Zij voert dagelijks verhuizingen uit op lokaal niveau, zowel particulier als bedrijfsverhuizingen. Met ervaren en gediplomeerde verhuizers, zorgen zij ervoor dat uw inboedel volgens afspraak op de juiste plek komt te staan.

VERHUIZEN MET BLANKEN VERHUIZINGEN

Blanken Verhuizingen is een zeer bekend verhuisbedrijf in Emmen en omgeving. Al vele jaren verzorgen wij verhuizingen van zowel de particulier als de zakelijke klant naar volle tevredenheid. Door hun vakkundige en goede dienstverlening kunnen zij goed inspelen op de huidige markt met een messcherpe offerte.

VERHUIZEN MET KOOPS VERHUIZINGEN

Een verhuizing is meestal een ingrijpende gebeurtenis. Om een verhuizing over kleine of grotere afstand goed uit te voeren, is de voorbereiding erg belangrijk. Voorbereiding is dan ook een van de kwaliteiten die Koops Verhuizingen kwalitatief sterk maakt. Door onze omvang zijn we bovendien altijd capabel om u te helpen, hoe groot de verhuisklus ook is. Bekijk de opties in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

VERHUIZEN MET VERHUISBEDRIJF MOORLAG

Wilt u graag persoonlijke aandacht, exclusiviteit, betrouwbaarheid en servicegericht verhuizen? Dan kiest u voor Verhuisbedrijf Moorlag. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Alle wensen zijn bespreekbaar.

INBOEDEL OPSLAAN MET BOEDELHOTEL PLEXAT

Heeft u gebrek aan ruimte en wilt u permanent of tijdelijk uw spullen opslaan? Boedelhotel Plexat biedt particulieren en bedrijven een flexibele en een veilige oplossing voor het ruimtegebrek. Plexat heeft in Assen verschillende verwarmde ruimten, waar u voor inboedelopslag, archiefopslag en/of voorraad goederen opslag terecht kunt.

Koops Verhuisgroep: