Verhuisbedrijf Zweden Zweden

Wilt u verhuizen naar Zweden? Zweden is het grootste land van Scandinavië en heeft 9,7 miljoen inwoners. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is met een brug verbonden met Denemarken. Het land staat bekend om zijn ongerepte natuur, schitterende hoofdstad, design en popgroepen, Denk aan Ikea en ABBA.

Verhuizen naar Zweden

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Koops verhuisgroep?

vinkje Goedkopere verhuizing dankzij goede contacten in Zweden
vinkje Logistiek voordeel i.v.m. de ligging in Nederland
vinkje Betere verhuizing door veel ervaring

Waarom naar Zweden emigreren?

Als u op zoek bent naar rust en ruimte is Zweden het perfecte land om naar toe te verhuizen. In Nederland heb je eigenlijk altijd wel lawaai op de achtergrond. In Zweden ervaar je nog echte rust, zo kunt u er tientallen kilometers autorijden zonder een tegenligger tegen te komen. En de ruimte bestaat voornamelijk uit bossen, meren en bergen. Hier en daar staan rode en gele huizen waar de mensen leven in alle rust.

De huizen in Zweden zijn in vergelijking met Nederland ook goedkoop te noemen. Waar de huizen in Stockholm ongeveer even veel kosten als in Nederland heb je op het platte land goedkope huizen. Hoe verder van de Stockholm vandaan, hoe goedkoper de huizen.

Wanneer Nederlanders naar Zweden verhuizen en emigreren, gaan ze er vaak wonen voor de rust en ruimte en daar zijn de huizen juist goedkoper. 

Dingen die je moet weten als je naar Zweden verhuist

Zweedse mensen houden van koffie Zweedse fika

In zweden wordt veel koffie gedronken en het is een Zweedse traditie om vrienden, familie of collega’s te ontmoeten voor een kopje koffie, vaak met iets zoets ernaast. Deze traditie heet fika. De meeste Zweden genieten minstens van één fika per dag voor sociaal
contact

Doe uw boodschappen voor 17.00 uur

Veel winkels in Zweden sluiten vroeg, vooral in het weekend. U zult dus moeilijk een winkel vinden die nog open is om 22.00 uur op een benzinestation na. Hou er dus rekening mee dat het erg druk is in de supermarkt tussen 17.00 en 17.30 uur, aangezien de meeste Zweden klaar zijn met werken om 17.00 uur.

Veel bedrijven zijn gesloten in juli

Kijk er niet raar van op als u restaurants en winkels vindt die de hele maand juli zijn gesloten. Het is namelijk niet ongewoon om restaurants en winkels een hele maand te sluiten voor vakantie. 

Zakelijk kleden betekent jeans

De algemeen standaard mode in Zweden is eenvoudig, ontspannen en ongedwongen. Deze mode geldt vaak ook voor de formele zakelijke afspraken. Tenzij u een afspraak hebt met een buitenlandse klant of u woont een ‘hoge’ bestuursvergadering bij is de kans groot dat u gewoon een spijkerbroek kunt dragen met een shirt met lange mouwen. 

Doe uw schoenen uit!

Bij het betreden van privé woningen hoor je de schoenen uit te doen. Sommige Zweden zeggen dat dit komt doordat ze veel tijd buiten besteden en hierdoor veel vuil onder de schoenen hebben, anderen zeggen dat het een teken van respect is. Hoe dan ook, wanneer u bij Zweedse mensen op bezoek gaat doe dan uw schoenen uit

Enkele leuke feitjes over Zweden

Wist u dat…

Zweden over het grootste winkelcentrum van Europa beschikt.

Zweden nog steeds de Zweedse kroon heeft als munteenheid, ondanks het lidmaatschap van de EU.

Mensen uit Zweden de langste levensverwachtingen hebben van Europa.

Zweden neutraal is gebleven in de eerste en tweede wereldoorlog.

Heeft u vragen, wensen of een opmerking? Neem dan nu  contact  met ons op  en regel vandaag nog uw verhuizing bij een van onze verhuisbedrijven.

Bereken wat uw verhuizing naar Zweden kost

Offerte aanvragen Koops

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen en binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur