logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Zweden   vlag zweden                                             

Wilt u verhuizen naar Zweden? Zweden is het grootste land van Scandinavië en heeft 9,7 miljoen inwoners. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is met een brug verbonden met Denemarken. Het land staat bekend om zijn ongerepte natuur, schitterende hoofdstad, design en popgroepen, Denk aan IKEA en ABBA.

Waarom verhuizen naar Zweden met Koops Verhuisgroep?

Offerte aanvragen

Waarom naar Zweden emigreren?

Verhuisbedrijf Zweden

Als u op zoek bent naar rust en ruimte is Zweden het perfecte land om naar toe te verhuizen. In Nederland heb je eigenlijk altijd wel lawaai op de achtergrond. In Zweden ervaar je nog echte rust, zo kunt u er tientallen kilometers autorijden zonder een tegenligger tegen te komen. De ruimte bestaat voornamelijk uit bossen, meren en bergen. Hier en daar staan rode en gele huizen waar de mensen leven in alle rust.

De huizen in Zweden zijn in vergelijking met Nederland ook goedkoop te noemen. Waar de huizen in Stockholm ongeveer evenveel kosten als in Nederland heb je op het platteland goedkope huizen. Hoe verder van Stockholm vandaan, hoe goedkoper de huizen.

Wanneer Nederlanders naar Zweden verhuizen en emigreren, gaan ze er vaak wonen voor de rust en ruimte. Daar zijn de huizen juist goedkoper.

Dingen die je moet weten als je naar Zweden verhuist

Zweedse mensen houden van koffie

Zweedse fikaIn Zweden wordt veel koffie gedronken en het is een Zweedse traditie om vrienden, familie of collega’s te ontmoeten voor een kopje koffie. Vaak met een zoete versnapering ernaast. Deze traditie heet fika. De meeste Zweden genieten minstens van één fika per dag voor sociaal contact.

Doe uw boodschappen voor 17.00 uur

Veel winkels in Zweden sluiten vroeg, vooral in het weekend. U zult dus moeilijk een winkel vinden die nog open is om 22.00 uur, op een benzinestation na. Houd er dus rekening mee dat het erg druk is in de supermarkt tussen 17.00 en 17.30 uur, aangezien de meeste Zweden klaar zijn met werken om 17.00 uur.

Veel bedrijven zijn gesloten in juli

Kijk er niet raar van op als u restaurants en winkels vindt die de hele maand juli zijn gesloten. Het is namelijk niet ongewoon om restaurants en winkels een hele maand te sluiten voor vakantie.

Zakelijk kleden betekent jeans

De algemeen standaard mode in Zweden is eenvoudig, ontspannen en ongedwongen. Deze mode geldt vaak ook voor de formele zakelijke afspraken. Tenzij u een afspraak hebt met een buitenlandse klant of u woont een ‘hoge’ bestuursvergadering bij is de kans groot dat u gewoon een spijkerbroek kunt dragen en een shirt met lange mouwen.

Doe uw schoenen uit!

Bij het betreden van privé woningen hoor je de schoenen uit te doen. Sommige Zweden zeggen dat dit komt doordat ze veel tijd buiten besteden en hierdoor veel vuil onder de schoenen hebben, anderen zeggen dat het een teken van respect is. Hoe dan ook, wanneer u bij Zweedse mensen op bezoek gaat doe dan uw schoenen uit.

Enkele leuke feitjes over Zweden

Wist u dat…

Emigreren naar Zweden met Koops

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Zweden? Dan is verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap