logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Noorwegen   Noorse vlag                        

Denkt u erover na om naar Noorwegen te verhuizen of emigreren? Een huisje in de natuur, waar u kunt genieten van de rust, ruimte en vrijheid? Dan is Noorwegen absoluut het land om naar toe te emigreren. Vele Nederlanders zijn u via ons verhuisbedrijf al voor gegaan en wonen nu naar alle tevredenheid in Noorwegen.

Waarom verhuizen met de Koops Verhuisgroep?

Offerte aanvragen

Waarom naar Noorwegen emigreren?

Noorwegen breed

Ten eerste is Noorwegen een land met een prachtige natuur met vele gezichten. Van uitgestrekte hoogvlakten tot prachtige groene fjorden. De natuur van Noorwegen bestaat uit bergen, bossen en water. Er wonen relatief weinig mensen waardoor je er uitstekend heen kunt gaan voor je rust.

Noorwegen is ook een buitengewoon rijk land door energiebronnen zoals olievelden en elektriciteit. Ook is het in veel gevallen financieel aantrekkelijk om naar Noorwegen te verhuizen.

Veel Noorse provincies en gemeenten hebben speciale projecten lopen om buitenlanders naar Noorwegen te halen. Dit is voornamelijk om de vergrijzing tegen te gaan. Noorwegen heeft namelijk te maken met een snel voortschrijdende vergrijzing. Het is echter niet zo dat iedereen zomaar welkom is.

De emigratieprojecten gelden meestal voor mensen met een bepaalde financiële situatie en aantrekkelijke arbeidsmogelijkheden. Nederlanders, Duitsers en Belgen zijn vaak aantrekkelijk voor de Noorse projecten. Vooral voor technische mensen zoals timmerlieden, lassers, loodgieters, etc.

De huizen en de grond is in Noorwegen ook een stuk goedkoper dan in Nederland. Echter is het leven zelf wel duurder in Noorwegen ten opzichte van Nederland. Daar staat dan weer tegenover dat het inkomen ook hoger ligt.

Enkele leuke feitjes over Noorwegen

Wist u dat…

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Noorwegen? Dan is verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap