logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Met zorg verhuizen wij de zorg

Verhuis offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

OFFERTE AANVRAGEN

Zorgverhuizingen

Met zorg verhuizen

Bij verhuizingen in de zorg bent uw bij  Koops Verhuisgroep  aan het goede adres. Wij begrijpen dat deze verhuizingen met fluwelen handschoenen aangepakt moet worden.

Grote of kleine zorginstellingen. Het draait allemaal het om de zorg benodigde. Koops Verhuisgroep heeft niet alleen aandacht voor de opdrachtgever, maar ook aan de zorgcliënt zelf, de familieleden en de medewerkers.

Wij beschouwen een dergelijke verhuizing dan ook niet alleen als een project, maar zien het meer als een tijdelijke overname van de zorg(en).

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap