logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen doet u met Koops verhuisgroep

Vraag gratis en vrijblijvend uw verhuisofferte aan! 

OFFERTE AANVRAGEN

Verhuizingen

Koops Verhuisgroep wil u graag helpen met uw verhuizing. Om een duidelijk onderscheid te maken hebben we bij ons bedrijf twee verhuiscategorieën:

VERHUIZEN BINNEN NEDERLAND

Verhuizen binnen Nederland

Assen, Veendam, Emmen, Groningen of omgeving

De verschillende verhuisbedrijven van Koops Verhuisgroep helpen u graag met uw verhuizing binnen Nederland. Ieder bedrijf heeft unieke eigenschappen en zijn eigen manier van werken en. Dit betekent dat wij u altijd kunnen helpen met uw specifieke eisen en voorkeuren.
 

LEES MEER

VERHUIZEN NAAR HET BUITENLAND

Verhuizen naar het buitenland

In tegenstelling tot een lokale verhuizing, waarin veel geschoven kan worden en op het laatste moment nog dingen geregeld kunnen worden, is het bij een internationale verhuizing zo dat alles tot in de detail geregeld moet worden.

Dat maakt dat een internationale verhuizing altijd een spannende en hectische aangelegenheid is. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld wordt en alles volgens de regels wordt uitgevoerd. Je wil geen verrassingen, want die komen altijd op het verkeerde moment.

LEES MEER

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap