verhuizen veenhuizen

Verhuizen van of naar Veenhuizen? Kies voor Koops Verhuisgroep

Gaat u verhuizen van of naar Veenhuizen? Verhuizen is altijd een hectische periode, waarin u een hoop moet regelen in een korte tijd. Dit is een uitdaging en het kan een stressvolle en spannende periode zijn. Om een hoop stress en tijd te besparen is het handig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Koops verhuisgroep heeft al meer dan 20 jaar ervaring en wil u graag helpen met uw verhuizing. Wij helpen u met het in- en uitladen van spullen en zorgen ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt.

De verhuisservice van Koops verhuisgroep

Bij Koops Verhuisgroep onderscheiden we twee soorten verhuizingen: verhuizen binnen Nederland en verhuizen naar het buitenland. Bij een internationale verhuizing moet alles tot in detail geregeld worden en kan er in tegenstelling tot een lokale verhuizing niet meer op het laatste moment geschoven worden. U wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom helpen we u graag om alles tot in detail te regelen en zorgen we samen voor een zorgeloze verhuizing. 

Nationale verhuizingen 

Internationale verhuizingen 

Opslagcontainer voor uw inboedel 

Naast een optimale verhuisservice bieden we ook inboedelopslag aan bij Koops Verhuisgroep. Hoeft u, om wat voor reden dan ook, niet direct uw spullen mee te verhuizen naar uw nieuwe woning? Dan kan het handig zijn om uw inboedel op te slaan. Wij beschikken over meer dan 30.000m3 verwarmde, geïsoleerde en beveiligde opslagruimtes waarin u gebruik kunt maken van self storage, opslagkisten of wissellaadbakken. 

Bekijk onze verschillende inboedelopslag

Deskundig en professionele hulp bij uw verhuizing

Koops verhuisgroep is hét adres voor al uw verhuizingen in Noord-Nederland. Bij Koops verhuisgroep bent u verzekerd van goed, deskundig en professionele hulp. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en ervaren en deskundige verhuizers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!