Verhuizen oosterwolde

Verhuizen binnen of naar Oosterwolde - Snel geregeld met Koops Verhuisgroep!

Bent u van plan om binnenkort binnen of naar Oosterwolde te verhuizen? Dit kan een spannende en leuke ervaring zijn, maar het kan ook stressvol en vermoeiend zijn. Gelukkig kunnen wij u helpen om een soepele en stressvrije verhuizing mogelijk te maken. Op deze pagina geven we u enkele tips en adviezen om uw verhuizing tot een succes te maken. 

Wilt u meer weten over hoe we uw verhuizing binnen of naar Oosterwolde zo soepel mogelijk laten verlopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

3 tips voor een soepele verhuizing

Plan uw verhuizing op tijd

Een goede planning is het halve werk bij een verhuizing. Begin op tijd met de voorbereidingen en maak een overzichtelijke planning. Op deze planning kan het inpakken van spullen, de verhuisdag met de verhuizers van Koops Verhuisgroep en het opzeggen van huidige huur- of koopcontracten komen te staan. Een goede planning kan een hoop stress voorkomen. 

Huur een professioneel verhuisbedrijf in 

Waarschijnlijk verhuist u niet vaak en hierdoor bent u minder ervaren in het verhuizen van uw spullen. Door een professionele verhuizer als Koops Verhuisgroep in te huren, kunt u veel stress, moeite en tijd besparen. Wij bieden hulp bij het inpakken, transporteren en uitpakken van spullen op de nieuwe locatie. Bovendien hebben wij al jaren ervaring op het gebied van het verhuizen van particulieren en bedrijven in en rondom Oosterwolde. 

Overbruggingsperiode tussen twee huizen? Maak gebruik van een opslag! 

Het komt regelmatig voor dat het huidige koop- of huurcontract wordt beëindigd voordat het nieuwe huis beschikbaar is. Is dit bij u ook het geval? Dan hebben wij een passende oplossing! Wij hebben meerdere opslagmogelijkheden voor al uw meubels en persoonlijke bezittingen. In totaal beschikken we over 30.000 vierkante meter aan (verwarmde) opslag. Hieronder hebben we de verschillende opslagmethoden weergegeven: 

  • Container(s) van 6 vierkante meter; stofvrij en makkelijk stapelbaar
  • Wissellaadbak van 50 vierkante meter; kosten- en tijdbesparend
  • Self storage boxen in Assen; 24/7 bij uw spullen kunnen

Waarom Koops Verhuisgroep inschakelen voor uw verhuizing binnen of naar Oosterwolde? 

Bij Koops Verhuisgroep hebben we al 20 jaar lang ervaring met verhuizen. Het bedrijf is ontstaan doordat meerdere verhuisbedrijven al intensief met elkaar samenwerkten. Langzaam zijn deze verhuisbedrijven samengekomen onder de Koops Verhuisgroep.  Hierdoor hebben we een uitgespreide ligging door heel Noord-Nederland en is er altijd een verhuisbedrijf in de buurt. Daarnaast zijn we aangesloten bij TNL (Transport en Logistiek Nederland) en Erkende Verhuizers waar we beoordeeld worden met een 9,4 gemiddeld. 

Bent u overtuigd van onze diensten? Vraag dan een prijsindicatie aan voor jouw verhuisoplossing. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om uw inboedel in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Koops verhuisgroep: