Verhuizen naar Italië

Heeft u plannen om naar Italië te emigreren? Koops verhuisgroep helpt u graag met de verhuizing. Dankzij onze lange ervaring is uw verhuizing in goede handen. Waarom voor ons kiezen?

  • Lange ervaring in de verhuisbranche
  • Lagere kosten omdat wij goede contacten hebben in Italië
  • Logistiek voordeel door onze Nederlandse ervaring

'DE LAARS VAN EUROPA'

Italië wordt om haar vorm ook wel 'de laars van Europa' genoemd en is qua eten vooral bekend van een groot aantal pasta gerechten en natuurlijk de Italiaanse pizza. Het land heeft ruim 60 miljoen inwoners en is onder Nederlanders een van de populairste vakantiebestemmingen.

Waar moet u op letten als u naar Italië verhuist?

Als u van plan bent om te emigreren naar Italië is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Koops verhuisgroep heeft enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Italiaanse taal

Je zou kunnen emigreren zonder een woord Italiaans te spreken, maar het is wel af te raden. Veel Italianen spreken geen of weinig Engels, daarom is het aan te raden om de basis van de Italiaanse taal te leren.

Inschrijven in Italië

Als inwoner van de EU heeft u geen verblijfsvergunning nodig om in Italië te verblijven. Wel moet u zich laten inschrijven in het bevolkingsregister van uw Italiaanse woonplaats.

WEETJES OVER ITALIË

Wist u dat...

  • Italië als enige land in Europa actieve vulkanen heeft?
  • de naam Italië voorkomt uit het Griekse voor Italos
  • Italië ongeveer 46 miljoen buitenlandse bezoekers per jaar heeft?

Koops verhuisgroep: