Verhuizen naar Finland

Denkt u eraan om te verhuizen naar Finland? Finland, ook wel ‘het land van de duizend meren’ genoemd, heeft 5,4 miljoen inwoners. Finland beschikt in werkelijkheid over ongeveer 188.000 meren. In het zuidoosten is het land verdeeld met ontelbare meren.

Bent u van plan om naar Finland te verhuizen? Ontdek hieronder de 3 voordelen van ons verhuisbedrijf:

  • Goedkopere verhuizing dankzij goede contacten in Finland
  • Logistiek voordeel i.v.m. de ligging in Nederland
  • Betere verhuizing door veel ervaring

WAAR MOET U AAN DENKEN ALS U NAAR FINLAND VERHUIST?

Wanneer u van plan bent om te emigreren naar Finland moet u veel dingen regelen. Koops Verhuisgroep heeft alvast een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet:

Paspoort

Wanneer u naar Finland gaat verhuizen moet u uw paspoort overzetten. U moet zich inschrijven in Finland en uitschrijven als Nederlandse burger. U kunt zich laten voorlichten in Den Haag bij de ambassade van Finland. Zo voorkomt u eventuele verassingen.

Zeg uw abonnementen op

Vergeet niet uw abonnementen op te zeggen als u gaat emigreren naar Finland. Vaak hebben mensen meer abonnementen dan ze zelf denken, het zou zonde zijn als u nog betaald voor abonnementen waar u geen gebruik van maakt.

Zorg voor een geldig rijbewijs

Wanneer u van plan bent om langer dan zes maanden in Finland te gaan wonen, dan moet u beschikken over een internationaal rijbewijs. Een internationaal rijbewijs kunt u regelen bij de gemeente.

Meer informatie over zaken zoals uw bankrekening, zorgverzekering, belastingdienst en dergelijke leest u hier.

ENKELE LEUKE FEITJES OVER FINLAND

Wist u dat…

  • Finland een nationale faaldag heeft, om te leren van je fouten
  • Finland het beste onderwijs heeft van de wereld
  • Finland over de meeste heavy metal bands beschikt, met 53 per 100.000 mensen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Finland? Dan is verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Koops verhuisgroep: