Verhuizen naar Egypte

Bent u van plan om te verhuizen naar het mooie Egypte? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

  • uw verhuizing goedkoop is door onze goede contacten in Egypte
  • u een fijne verhuizing heeft door onze vele ervaringen
  • u geniet van een logistiek voordeel door onze centrale ligging

WAAR MOET U AAN DENKEN ALS U NAAR EGYPTE VERHUIST?

Egypte is een staat die te vinden is in het noordoosten van Afrika en in het zuidwesten van Azië. Het land heeft een oppervlakte van meer dan een miljoen vierkante meter en meer dan 90 miljoen inwoners die voornamelijk wonen in de vruchtbare omgeving van de Nijl, wat ook wel de 'levensader van Egypte' wordt genoemd.

Egypte staat natuurlijk bekend om hun eeuwenlange geschiedenis die bijna net zo lang is als de mensheid zelf. Met de beroemde bouwwerken zoals de Sfinx en de Piramiden van Gizeh is Egypte een zeer interessant land voor toeristen.

Vraag een DigiD aan

Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Werk- en verblijfsvergunning

Via de ambassades of consulaten van het land van bestemming kunt u een werk- en verblijfsvergunning regelen. Sommige landen eisen een gezondheidsverklaring of een verklaring van goed gedrag. Checkt u goed van tevoren of dit ook het geval is bij een emigratie naar Egypte.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

WEETJES OVER EGYPTE

Wist u al ...

  • dat tandpasta is uitgevonden door Egyptenaren?
  • dat Egypte bijna 32 keer groter is dan België?
  • dat de kat in het oude Egypte symbool stond voor vruchtbaarheid?

Koops verhuisgroep: