Verhuizen naar Canada

Bij het verhuizen naar Canada komt heel wat kijken. Gelukkig weten onze ervaren internationale verhuizers precies wat u nodig hebt. Ze denken met u mee en houden van transparante communicatie, zo bent u altijd op de hoogte. Emigreren naar Canada wordt voor u geheel verzorgd door ons ervaren verhuisbedrijf.

Als u naar Canada gaat verhuizen moet u voor Koops Verhuisgroep kiezen. Waarom? Zie het hieronder:

  • Door de goede contacten in Canada een goedkopere verhuizing
  • In verband met de ligging in Nederland een logistiek voordeel
  • Veel ervaring en daardoor een betere verhuizing

GOEDKOOP VERHUIZEN NAAR CANADA DOOR DE CONNECTIES

Koops verhuizingen heeft door het groot aantal internationale verhuizingen een groot netwerk opgebouwd. Zowel op lokaal gebied als internationaal, we zijn hierdoor op de hoogte van de gebruiken van het land. Bij Koops Verhuizingen profiteert u niet alleen van de uitstekende verhuisservice, maar ook van de connecties die Koops verhuizingen heeft opgebouwd. Het resultaat mag er zijn: uitstekende service en toch goedkoop.

Wat heeft u nodig om de inboedel binnen Canada te krijgen?

Een zorgeloze verhuizing begint bij Koops Verhuizingen, omdat wij simpelweg op de hoogte zijn van de regelgeving en douaneformaliteiten. Bij het importeren van uw inboedel moet u de volgende documentatie in het bezit hebben:

  • Werkvergunning, kopie paspoort en visum die geldig is.
  • B4E formulier met een douanestempel
  • Kopie van de inventarislijst
  • Kopie verblijfskaart

Weet u niet zeker of u alles heeft of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met vragen omtrent de documentatie en andere formaliteiten.

WILT U MEER INFORMATIE OMTRENT UW VERHUIZING NAAR CANADA?

Neem gerust een contact op met ons. De experts weten precies hoe ze u kunnen helpen, neem vrijblijvend contact op met 050 205 2712 of vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in.

Koops verhuisgroep: