Verhuizen naar Australië

Emigreren naar Australië, het land van de kangoeroes? Een uitstekende keus volgens Koops verhuisgroep. U bent namelijk niet de eerste die wij helpen met de verhuizing van Nederland naar Australië. Hierdoor zijn we op de hoogte van de wet en regelgeving, weten waar het importeren van uw inboedel aan moet voldoen en profiteert u van ons netwerk. Hierdoor kunnen we een zorgeloze, voorspoedige en goedkope verhuizing verzorgen naar Australië.

EEN VLEKKENLOZE VERHUIZING NAAR AUSTRALIË

Een internationale verhuizing vraagt om precisie en timemanagement. Eigenschappen die wij, dankzij de vele internationale verhuizingen, via ervaring hebben verkregen. We weten daarom niet alleen wat er nodig is voor een vlekkeloze verhuizing, maar we weten ook wat u nodig heeft tijdens een internationale verhuizing. U wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden door het ervaren internationaal verhuisbedrijf van Nederland.

Verhuizen van de inboedel en Aqis

Bij het importeren van uw inboedel komt heel wat wet en regelgeving kijken. De controlerende Australische instantie 'Australian Quarantine and Inspection Service' (Aqis) staat bekend vanwege de strenge controle. Als u nog niet op de hoogte bent van de strenge importeisen van Australië dan voorzien wij u graag in de informatie.

Een netwerk waar u van profiteert

U bent niet de eerste die we verhuizen naar Australië. U profiteert dan ook van onze uitstekende connecties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Samen met lokale verhuispartners brengen wij uw inboedel bij uw nieuwe thuis. Ons netwerk bespaart u kosten.

WILT UW WETEN WAT HET KOST OM TE VERHUIZEN NAAR AUSTRALIË

Neem dan gerust contact op met de verhuislijn 050 205 2712 of verkrijg een geheel vrijblijvende offerte als u het formulier invult.

Koops verhuisgroep: