Verhuizen Beilen

Verhuizen van of naar Beilen? Koops Verhuisgroep staat voor je klaar!

Bent u binnenkort van plan om te gaan verhuizen van of naar Beilen? Wij helpen u graag met onze ervaren verhuizers en verhuistechnieken. Door onze geografische spreiding in Groningen en Drenthe is er altijd een verhuisbedrijf onder Koops Verhuisgroep die u kan helpen. Wij verhuizen tevens niet alleen binnen Nederland, maar wij regelen verhuizingen over de hele wereld. Op deze pagina vertellen we u graag waarom wij dé partner zijn voor uw verhuizing. 

Wie is Koops Verhuisgroep? 

Koops Verhuisgroep is ontstaan doordat meerdere verhuisbedrijven de handen ineen hebben geslagen en de krachten hebben gebundeld. We bestaan uit 5 verhuisbedrijven die gevestigd zijn in Groningen, Eelde, Assen, Middelstum, Emmen en Veendam. Hierdoor hebben we een breed bereik in Noord Nederland waar we erg trots op zijn. We hebben in totaal 25 medewerkers die deskundig zijn opgeleid en van elke verhuizing leuke activiteit maken. 

Waarom Koops Verhuisgroep inhuren voor uw verhuizing?

Een reden om ons in te huren is, omdat wij zijn aangesloten bij TLN (Transport en Logistiek Nederland), Erkende Verhuizers en Euromovers. Hierdoor bent u verzekerd van goede algemene voorwaarden met deskundig opgeleid personeel. Dit zijn de voordelen op een rijtje: 

  • Uw inboedel verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit en een passende oplossing
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Een excellente service van een meedenkend verhuisteam 

Tijdelijke inboedelopslag Beilen 

Moet u een tijdje overbruggen tussen twee woningen? Dan is een tijdelijke inboedelopslag perfect voor u. Wij beschikken in totaal over 30.000 vierkante meter aan (verwarmde) opslagruimte. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten opslag. Hieronder zijn de verschillende manieren overzichtelijk weergegeven: 

  • Container(s) van 6 vierkante meter; stofvrij en makkelijk stapelbaar
  • Wissellaadbak van 50 vierkante meter; kosten- en tijdbesparend
  • Self storage boxen in Assen; 24/7 bij uw spullen kunnen

Verhuizingen in Beilen: Koops Verhuisgroep staat voor u klaar

Het team van Koops Verhuisgroep beschikt over professionals met veel ervaring. We spreken graag uw wensen omtrent uw verhuizing in Beilen met u door tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we onder andere een inschatting van uw inboedel: zo kunnen we direct het benodigde formaat van de verhuiswagen goed inschatten. 

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen of heeft u vragen over onze verhuis oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.