logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

"Alles tip en top geregeld bij Koops Verhuisgroep"

Ontvang nu onze verhuischecklist in de mail:
*(Uitprinten en afstrepen maar)

Verhuischecklist - Wat moet je weten voor je gaat verhuizen?

Ga je binnenkort verhuizen? Met de ultieme verhuischecklist van Koops Verhuisgroep kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben jij in controle over de verhuizing. Print het bestand uit, streep weg wat je gedaan en vergeet niets. Zorgeloos verhuizen, het kan als je alles goed regelt.

Verhuischecklist: Twee maanden van tevoren

Op het moment dat u zeker weet dat u gaat verhuizen kunt u al een hoop actie ondernemen. Probeer alvast wat dingen te regelen, dat scheelt u de komende weken al een hoop! In deze checklist vindt u een aantal punten waar u alvast mee kunt beginnen.

Extra bij een huurhuis

Extra bij het verhuizen naar een andere plaats

Indien van toepassing: alvast informatie inwinnen over:


Verhuischecklist: Vier weken van tevoren

Een maand is zomaar voorbij. Zeker bij een verhuizing gaan de weken verschrikkelijk snel juist omdat u zoveel moet regelen. Bij een verhuizing komt nou eenmaal een hoop kijken, dus help uzelf en begin 4 weken voor de verhuizing alvast de volgende zaken te regelen. Dat scheelt straks weer!

Regelen dat de volgende zaken worden afgesloten op de verhuisdag:

Regelen dat de volgende zaken worden aangesloten op de verhuisdag:

 

 


Verhuischecklist: twee weken van tevoren

Zomaar vliegen de weken voorbij en bent u nog maar twee weken verwijderd van uw verhuizing. Spannend! Heeft u alle mensen al op de hoogte gesteld en een verhuisbedrijf geregeld? Dan wordt het nu tijd om de volgende dingen te gaan regelen:

 


Verhuischecklist: één week van tevoren

Nog een week en dan is het zover! Nu gaan de dagen snel en moet er waarschijnlijk meer gebeuren dan u eigenlijk in de planning had. Geen zorgen, de verhuizing komt helemaal goed! Gauw door met de volgende zaken.

 


Verhuischecklist: Laatste dag voor verhuizing

Nog 1 nachtje en dan is het zover. Waarschijnlijk is alles ingepakt en is uw bijna-oude huis nu een saaie boel. Nog even de laatste dingen doornemen en dan gauw naar bed. U zult de energie morgen nodig hebben!


Verhuischecklist: Op de verhuisdag

Het is zover! Vandaag gaat u, hopelijk met veel plezier, verhuizen naar u nieuwe woning. Alles in ingepakt, u heeft een goede nacht gemaakt en de koffie staat klaar voor alle helpertjes. Houdt u deze checklist bij de hand, dan kan er niets mis gaan vandaag!

Houdt uw sleutels, geld en bankpasjes op één plek. Dan hoeft u niet de hele tijd op zoek. Neem nog even de tijd om afscheid te nemen van uw oude vertrouwde huisje en uw buren en vertrek dan gauw naar uw nieuwe huis!


Verhuischecklist: na verhuizing

Zo, u bent aangekomen in uw nieuwe huis. Alles is, hopelijk, goed overkomen en nu kan het grote uitpakken beginnen. Als het goed is heeft u alles gelabeld en staat alles al in de juiste ruimte. Nu gauw inrichten en de laatste dingen regelen!

Vlak na de verhuizing

 


In de dagen na de verhuizing


wat moet je weten voordat je gaat verhuizen?

Het is erg handig om voorafgaand aan de verhuizing al een aantal dingen te weten over uw nieuwe woning. Hier kunt u dan rekening mee houden tijdens de verhuizing of met de spullen die u mee wilt nemen. Gaan deze namelijk wel passen op de plek waar u ze in gedachten heeft?

Laden in Amsterdam        Verhuizen met Koops verhuisgroep      Verhuizen vrachtwagen      


Maten in uw nieuwe huis

Beschikbare ruimte voor:

 Aansluitingen

Overig

Extra in geval van huur

Voorkant vrachtwagen             Vrachtwagen zijkant             Vrachtwagen bij flat


Aan wie verhuizing doorgeven?

Als u gaat verhuizen zijn er een hoop mensen die dit moeten weten. Het zou zonde zijn als u uw afspraak bij de tandarts mist of een verre neef niet weet dat u naar de andere kant van het land verhuist. Ook uw favoriete tijdschrift moet natuurlijk weer in de juiste bus vallen en dat vergt nou eenmaal een klusje.

Informeel

Formeel

Vrachtwagen op de snelweg                Ultieme chechlist Koops verhuisgroep Assen                 verhuischecklist


Tips voor het inpakken voor verhuizen

Niet iedereen vindt inpakken even leuk. En eerlijk is eerlijk, over het algemeen is dit ook geen leuk klusje. Spullen passen altijd precies niet, en vaak weet u wel dat iets weg moet maar neemt u het toch liever mee. Met deze tips pakt u op een handige manier in en uit, waardoor het verhuizen weer net een stukje makkelijker wordt.

De verhuizer kan helpen met:


Zorgeloos verhuizen dankzij onze handige checklist

Heb je alle stappen van onze verhuischecklist doorlopen? Dan weet je zeker dat je niks belangrijks bent vergeten. Dankzij de checklist kom je niet voor verrassingen te staan en kun je het hele proces zonder kopzorgen doorlopen. Download hem bovenaan deze pagina, print hem uit en afstrepen maar!

Download nu

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap