Verhuisbedrijf Zwitserland Vlag Zwitserland

Zwitserland is een land midden in Europa met als buren Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Officieel heeft Zwitserland geen hoofdstad, maar Bern vervult in de praktijk toch wel de rol als hoofdstad en wordt dan ook aangeduid als bondsstad. Traditioneel wordt 1 augustus 1291 gehanteerd als de datum waarop Zwitserland ontstond.

In Zwitserland spreken ze verschillende talen, waaronder Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. De natuur in Zwitserland is betoverend mooi en verrassend genoeg nog niet ontdekt door het massatoerisme. Wellicht door het ontbreken van een zee, of door de hogere prijzen. Toch zijn de Alpen in Zwitserland een ideale bestemming voor een wandel- of fietsvakantie. 

Natuur in Zwitserland

Bent u van plan om naar Zwitserland te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Waar moet u aan denken als u naar Zwitserland verhuist?

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Wel of niet een visum
Het is mogelijk om naar Frankrijk te verhuizen zonder visum, maar wanneer u definitief naar Frankrijk emigreert wordt het wel aanbevolen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Deze kunt u namelijk nodig hebben als u een huis gaat kopen of huren. Een verblijfsvergunning kan gemakkelijk aangevraagd worden bij de vreemdelingenpolitie, het stadhuis of de gemeente waar u naartoe verhuist.

Weetjes over Zwitserland

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur