Verhuisbedrijf Zuid-Afrika Vlag van Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een land dat in het zuidelijkste puntje van Afrika ligt. Het land heeft sinds de zeventiende eeuw een rijke koloniale geschiedenis  en is met drie hoofdsteden een van de meest ontwikkelde landen van het continent. Het klimaat in Zuid-Afrika is grotendeels halfwoestijn en subtropisch langs de kust. Dit betekent dat het overdag zonnig is, en ’s nachts erg koel. Over het algemeen heeft Zuid-Afrika een warm gematigd klimaat met weinig neerslag en veel zon.

De natuur van Zuid-Afrika behoort tot de mooiste van de wereld. Met haar diversiteit aan landschappen en natuurschoon, prachtige bloemen en planten en wilde dieren is Zuid-Afrika een populaire plek om voor langere tijd te bezoeken.

Kaap de Goede Hoop in Zuid Arika

Bent u van plan om naar Zuid-Afrika te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Waar moet u aan denken als u naar Zuid-Afrika verhuist?

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Wel of niet een visum
Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om vanuit van uit Zuid-Afrika een aanvraag voor een vergunning te doen. Dit kan alleen nog maar gedaan worden bij de Zuid-Afrikaanse Ambassade in Den Haag. U kunt dus niet meer Zuid-Afrika binnenkomen op een toeristenvisum en dan van daaruit een aanvraag voor een ander type (werk- of verblijfs)vergunning indienen.

Weetjes over Zuid-Afrika

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur