logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Zuid-Afrika   Zuid-Afrikaanse vlag

Zuid-Afrika is een land dat in het zuidelijkste puntje van Afrika ligt. Het land heeft sinds de zeventiende eeuw een rijke koloniale geschiedenis en is met drie hoofdsteden een van de meest ontwikkelde landen van het continent. Het klimaat in Zuid-Afrika is grotendeels halfwoestijn en subtropisch langs de kust. Dit betekent dat het overdag zonnig is, en ’s nachts erg koel. Over het algemeen heeft Zuid-Afrika een warm gematigd klimaat met weinig neerslag en veel zon.

Bent u van plan om naar Zuid-Afrika te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Zuid-Afrika verhuist?

Kaap de Goede Hoop

De natuur van Zuid-Afrika behoort tot de mooiste van de wereld. Met haar diversiteit aan landschappen en natuurschoon, prachtige bloemen en planten en wilde dieren is Zuid-Afrika een populaire plek om voor een langere tijd te bezoeken.

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Wel of niet een visum
Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om vanuit Zuid-Afrika een aanvraag voor een vergunning te doen. Dit kan alleen nog maar gedaan worden bij de Zuid-Afrikaanse Ambassade in Den Haag. U kunt dus niet meer Zuid-Afrika binnenkomen op een toeristenvisum en dan van daaruit een aanvraag voor een ander type (werk- of verblijfs)vergunning indienen.

Weetjes over Zuid-Afrika

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap