logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Veendam

Koops verhuisgroep is zeer actief met verhuizingen in de omgeving Veendam. Wilt u verhuizen vanuit of naar Veendam en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te verhuizen met Koops verhuisgroep? In de omgeving Veendam kunnen we u met de volgende verhuizingen helpen:

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Door ons Erkende Verhuizer keurmerk en het Euromover keurmerk weet u zeker dat u een kwalitatief verhuisbedrijf in huis haalt. Tijdens uw verhuizing wordt uw inboedel automatisch door en bij ons verzekerd. Koops verhuizingen verhuist wekelijks mensen in Veendam en omgeving.

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben met een 8,8!

Ons personeel is zeer ervaren, meedenkend en heeft voor iedere verhuizing een passende oplossing. Met Koops Verhuisgroep zult u zorgeloos verhuizen. Wilt u verhuizen met een verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt, dat weet dat uw spullen waardevol zijn voor u en zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald? Vraag dan direct een offerte bij ons aan.

U kunt met Koops Verhuisgroep besparen op het verhuizen in Emmen en omgeving. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan, en laat onze taxateur op basis van een aantal factoren een scherpe offerte opmaken.

Hij zal gaan kijken naar:

Neem direct contact met ons op om het verhuisproces te beginnen.

verhuisofferte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap