Verhuisbedrijf Turkije Vlag van Turkije

Turkije is een bijzonder land. Dit is namelijk het enige land wat voor een deel in Azië ligt en voor een deel in Europa. Het Aziatische deel en het Europese deel worden gescheiden door de Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus, die gezamenlijk de Middellandse Zee met de Zwarte Zee verbinden. Turkije behoort als land niet tot de EU. Daarom wordt hier nog betaalt met de Turkse Lira. Door al het toerisme is de Euro echter wel zeer geliefd onder de Turkse inwoners waarvan er meer dan 80 miljoen zijn. Ruim 96% hiervan is moslim.

Bent u van plan om naar Turkije te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Side in Turkije

Waar moet u aan denken als u naar Turkije verhuist?

Wel of niet een visum
Bent u van plan om naar Turkije te verhuizen met het doel u daar te vestigen, dan bent u verplicht om binnen een maand na aankomst een verblijfsvergunning aan te vragen. Daarna kunt u ook een werkvergunning aanvragen. Het visum kan ook voor vertrek aangevraagd worden bij de Turkse ambassade maar dit is niet noodzakelijk. Wilt u echter direct aan de slag gaan in Turkije, dan is het raadzaam om direct een werkvergunning aan te vragen bij de ambassade of het consulaat voordat u naar Turkije gaat emigreren.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Weetjes over Turkije

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur