logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Turkije   Turkse vlag

Emigreren naar Turkije? Turkije is een bijzonder land. Dit is namelijk het enige land wat voor een deel in Azië ligt en voor een deel in Europa. Het Aziatische deel en het Europese deel worden gescheiden door de Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus, die gezamenlijk de Middellandse Zee met de Zwarte Zee verbinden.

Bent u van plan om naar Turkije te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag. Dit doen wij door:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Turkije verhuist?

Turkije

Turkije behoort als land niet tot de EU. Daarom wordt hier nog betaalt met de Turkse Lira. Door al het toerisme is de Euro echter wel zeer geliefd onder de Turkse inwoners waarvan er meer dan 80 miljoen zijn. Ruim 96% hiervan is moslim.

Wel of niet een visum
Bent u van plan om naar Turkije te verhuizen met het doel u daar te vestigen, dan bent u verplicht om binnen een maand na aankomst een verblijfsvergunning aan te vragen. Daarna kunt u ook een werkvergunning aanvragen. Het visum kan ook voor vertrek aangevraagd worden bij de Turkse ambassade, maar dit is niet noodzakelijk. Wilt u echter direct aan de slag gaan in Turkije, dan is het raadzaam om direct een werkvergunning aan te vragen bij de ambassade of het consulaat voordat u naar Turkije gaat emigreren.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar Turkije moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Weetjes over Turkije

Wist u al ...

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Turkije? Dan is Verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap