logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Tsjechië   Vlag van Tsjechië

Tsjechië is een populair vakantieland in Centraal-Europa. Sinds 1993 is Tsjechië een zelfstandig land, voorheen was het onderdeel van Tsjecho-Slowakije. Het zelfstandige land telt ongeveer 11 miljoen inwoners.

Bent u van plan om te verhuizen naar Tsjechië? Wij van de Koops verhuisgroep helpen u graag. Als u voor ons kiest kunt u rekenen op:

Offerte aanvragen

Waar moet u op letten bij een verhuizing naar Tsjechië?

Tsjechië

Als u van plan bent om naar Tsjechië te verhuizen, zult u met veel zaken rekening moeten houden. Wij van Koops verhuisgroep hebben een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet.

De Tsjechische taal
Over het algemeen spreken niet veel Tsjechen Engels. Het is dus raadzaam om er voor te zorgen dat u voor vertrek het grondbeginsel van de Tsjechische taal spreekt.

Uitschrijven bij uw gemeente
Wanneer u naar Tsjechië gaat verhuizen is het van belang dat u zich vijf dagen voor of na de officiële verhuisdag laat uitschrijven bij uw gemeente.

Contacteer de belastingdienst
Voordat u naar Tsjechië vertrekt is het raadzaam om even contact op te nemen met de belastingdienst. Zij kunnen u helpen om alle belastingzaken voor vertrek af te ronden. Wanneer u bijvoorbeeld huur of zorgtoeslag ontvangt, kunt u dit zelf voor vertrek stopzetten.

Weetjes over Tsjechië

Wist u dat ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap