logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Spanje   Spaanse vlag

Spanje is een pracht land dat natuurlijk bekend staat om het gunstige klimaat. Het is al jaren een van de populairste vakantielanden onder de Nederlanders, maar het blijft ook een populair land om in te wonen.

Heeft u plannen om naar Spanje te verhuizen? Wij van Koops verhuisgroep zorgen er graag voor dat uw spullen veilig worden vervoerd. Als u voor ons dan kunt u rekenen op:

Offerte aanvragen

Waar moet u op letten bij een verhuizing naar Spanje?

Vlag Spanje

Feestdagen in Spanje
In Spanje zijn erg veel feestdagen, de meeste hiervan zijn katholiek gerelateerd en vaak zijn de Spanjaarden dan vrij. De meest bekende feestdagen zijn: Semana Santa, Corpus Christi, Feria de Abril en Tomatina. Deze feesten gaan vaak gepaard met muziek en vuurwerk.

De Spaanse taal
Als u gaat verhuizen naar Spanje is het raadzaam om de Spaanse taal te beheersen. Hier wordt namelijk erg weinig en slecht Engels gesproken.

Spaanse cultuur
Er zijn een aantal grote cultuur verschillen tussen de Nederlanders en de Spanjaarden. Zo kennen veel dorpen en steden een zogeheten "Siësta", hierbij sluiten de winkels rond 14:00 in de middag en gaan ze rond 17:00 weer open. In de tijd dat de winkels dicht zijn wordt er vaak warm gegeten.

Leuke weetjes over Spanje

Wist u dat...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap