Verhuisbedrijf Spanje

Spanje is een pracht land dat natuurlijk bekent staat om het gunstige klimaat. Het is al jaren een van de populairste vakantielanden onder de Nederlanders, maar het blijft ook een populair land om in te wonen.

Spaanse vlag

Heeft u plannen om naar Spanje te verhuizen? Wij van Koops verhuisgroep zorgen er graag voor dat uw spullen veilig worden vervoerd. Als u voor ons dan kunt u rekenen op:

Waar moet u op letten bij een verhuizing naar Spanje?

Bij een verhuizing naar Spanje zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Wij hebben een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet.

Feestdagen in Spanje
In Spanje zijn erg veel feestdagen, de meeste hiervan zijn katholiek gerelateerd en vaak zijn de Spanjaarden dan vrij. De meest bekende feestdagen zijn: Semana Santa, Corpus Christi, Feria de Abril en Tomatina. Deze feesten gaan vaak gepaard met muziek en vuurwerk.

De Spaanse taal
Als u gaat verhuizen naar Spanje is het raadzaam de Spaanse taal te beheersen. Hier wordt namelijk erg weinig en slecht Engels gesproken. 

Spaanse cultuur
Er zijn een aantal grote cultuur verschillen tussen de Nederlanders en de Spanjaarden. Zo kennen veel dorpen en steden een zogeheten "Siësta", hierbij sluiten de winkels rond 14:00 in de middag en gaan ze rond 17:00 weer open. In de tijd dat de winkels dicht zijn wordt er vaak warm gegeten. 

Leuke weetjes over Spanje

Wist u dat...
 

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur