logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Rusland   Russische vlag  

Met een oppervlakte ruim 17 miljoen vierkante meter is Rusland het grootste land ter wereld en zelfs bijna twee keer zo groot als Canada, het land dat volgt op de tweede plek. De hoofdstad en het economische hart van Rusland is Moskou. Ruim 70% van de bevolking van Rusland woont hier. Rusland kent lange, donkere en koude winters. In het hoge noorden kan de winter wel zes maanden duren. De plaats Ojmjakon staat bekend als de koudste bewoonbare plaats ter wereld. Op deze plek, boven de poolcirkel gelegen in Siberië, komt de temperatuur in januari gemiddeld niet boven -50 °C

Bent u van plan om naar Rusland te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Rusland verhuist?

Moskou

Kennis van de taal
In Rusland spreken ze overwegend Russisch. In de grote steden wordt nog wel eens een woordje Engels of Duits gesproken, maar op het platteland gaat u het hier niet meer redden. Het is dus erg verstandig om vooraf al een beetje onderzoek te doen naar de taal en de basis hiervan alvast te leren, zodat u zich direct na de immigratie goed kan redden in uw nieuwe woonplaats.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Weetjes over Rusland

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap