Verhuisbedrijf Rusland Vlag van Rusland

Met een oppervlakte ruim 17 miljoen vierkante meter is Rusland het grootste land ter wereld en zelfs bijna twee keer zo groot als Canada, het land dat volgt op de tweede plek. De hoofdstad en het economische hart van Rusland is Moskou. Ruim 70% van de bevolking van Rusland woont hier. Rusland kent lange, donkere en koude winters. In het hoge noorden kan de winter wel zes maanden duren. De plaats Ojmjakon staat bekend als de koudste bewoonbare plaats ter wereld. Op deze plek, boven de poolcirkel gelegen in Siberië, komt de temperatuur in januari gemiddeld niet boven -50 °C

Bent u van plan om naar Rusland te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Moskou in Rusland

Waar moet u aan denken als u naar Rusland verhuist?

Kennis van de taal
In Rusland spreken ze overwegend Russisch. In de grote steden wordt nog wel eens een woordje Engels of Duits gesproken, maar op het platteland gaat u het hier niet meer redden. Het is dus erg verstandig om vooraf al een beetje onderzoek te doen naar de taal en de basis hiervan alvast te leren, zodat u zich direct na de immigratie goed kan redden in uw nieuwe woonplaats.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Weetjes over Rusland

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur