Verhuisbedrijf PortugalPortugal

Portugal is een land van vriendelijke mensen, schitterende stranden, pittoreske dorpjes, ruige natuur en een heerlijke aangename temperatuur. Langs de kust liggen prachtige baaien en in het binnenland kunt u genieten van ongerepte natuur waar flamingo’s gespot kunnen worden. Dit land, gelegen in het uiterste zuidwesten van Europa, heeft zo’n 11 miljoen inwoners en heeft als hoofdstad met een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Hoewel Portugal tot de armste landen van Europa behoord is het een ontwikkeld land.

Landschap Portugal

Bent u van plan om te verhuizen naar het mooie Portugal? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Waar moet u aan denken als u naar Portugal verhuist?

Vraag een DigiD aan

Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Zeg uw abonnementen op

Vergeet niet uw abonnementen op te zeggen. Vaak hebben mensen meer abonnementen dan ze zelf denken, het zou zonde zijn als u nog betaald voor abonnementen waar u geen gebruik van maakt.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Portugal

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur