logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Polen   Poolse vlag

De Republiek Polen ligt in Midden-Europa en heeft 21 miljoen méér inwoners dan Nederland. In de hoofdstad, Warschau, wonen al zo’n 2 miljoen inwoners. Ondanks de vele en grote verwoestingen tijdens de tweede wereldoorlog is een groot deel van het Poolse culturele erfgoed bewaard gebleven. Op dit moment zijn er 14 Poolse erfgoedplaatsen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De officiële taal in Polen is Pools en de overwegende religie in dit land is Katholiek.

Bent u van plan om naar Polen te gaan verhuizen? Kies dan voor Koops Verhuisgroep. Wij helpen u door:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Polen verhuist?

Verhuizingen Polen

Legale documenten
Als u gaat emigreren kan het zijn dat bepaalde instanties in uw nieuwe woonplaats vragen om bepaalde documenten. Denk bijvoorbeeld aan een akte van de burgerlijke stand. Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is dat helaas niet automatisch in het buitenland. Op de website van de overheid kunt u meer informatie vinden over de legalisatie van Nederlandse documenten.

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Leuke weetjes over Polen

Wist u al dat in Polen ...

Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Polen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag uw emigratie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Offerte aanvragen


Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:


 

icon nationale verhuizingen

Nationale
verhuizingen

icon internationale verhuizingen

Internationale
verhuizingen

icon tijdelijke boedelopslag

Tijdelijke 
inboedelopslag

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers8,8

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon address A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummer info@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep