Verhuisbedrijf Polen Vlag van Polen

De Republiek Polen ligt in Midden-Europa en heeft 21 miljoen méér inwoners dan Nederland. In de hoofdstad, Warschau, wonen al zo’n 2 miljoen inwoners. Ondanks de vele en grote verwoestingen tijdens de tweede wereldoorlog is een groot deel van het Poolse culturele erfgoed bewaard gebleven. Op dit moment zijn er 14 Poolse erfgoedplaatsen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De officiële taal in Polen is Pools en de overwegende religie in dit land is Katholiek.

Bent u van plan om naar Polen te gaan verhuizen? Kies dan voor Koops Verhuisgroep. Wij helpen u door:

Bezienswaardigheden Polen

Waar moet u aan denken als u naar Polen verhuist?

Legale documenten
Als u gaat emigreren kan het zijn dat bepaalde instanties in uw nieuwe woonplaats vragen om bepaalde documenten. Denk bijvoorbeeld aan een akte van de burgerlijke stand. Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is dit helaas niet automatisch in het buitenland. Op de website van de overheid kunt u meer informatie vinden over de legalisatie van Nederlandse documenten.

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Leuke weetjes over Polen

Wist u al dat in Polen ...

Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Polen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag uw emigratie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur