logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland   Vlag van Nieuw-Zeeland     

Nieuw-Zeeland is een land in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Het bestaat uit twee grote eilanden, het Noorder- en het Zuidereiland, en een aantal kleinere eilanden. Van de ruim vier miljoen inwoners wonen er ongeveer drie miljoen op het Noordereiland en één miljoen op het Zuidereiland.

Bent u van plan om naar Nieuw Zeeland te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Nieuw-Zeeland verhuist?

Nieuw-Zeeland is het rondreis-land voor natuurliefhebbers. Op het Noordereiland treft u vulkanen, geisers en prachtige baaien. Op het Zuidereiland prachtige azuurblauwe meren, fjorden en gletsjers.

Natuur van Nieuw-Zeeland

Legale documenten
Voor het aanvragen van een visum moet u allerlei belangrijke documenten, zoals diploma's, geboortebewijs, bewijs van huwelijkse staat eb bewijs van goed gedrag opsturen naar de NZQA. Meestal volstaat een gecertificeerde kopie, maar voor een Skilled Migrant visum moet u originele diploma's opsturen (samen met een kopie). Nederlandstalige documenten moeten vertaald worden door een beëdigd vertaler.

Visum en puntensysteem
Wilt u verhuizen naar Nieuw-Zeeland, dan heeft u een visum nodig. Nieuw-Zeeland heeft vijf verschillende visa die voor verschillende doeleinde in te zetten zijn. Daarnaast werk Nieuw-Zeeland met een puntensysteem wanneer u een migrantenvisum wilt aanvragen.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Nieuw-Zeeland

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap