Verhuisbedrijf Nieuw-Zeeland Vlag Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Het bestaat uit twee grote eilanden, het Noorder- en het Zuidereiland, en een aantal kleinere eilanden. Van de ruim vier miljoen inwoners wonen er ongeveer drie miljoen op het Noordereiland en één miljoen op het Zuidereiland.

Nieuw-Zeeland is het rondreis-land voor natuurliefhebbers. Op het Noordereiland treft u vulkanen, geisers en prachtige baaien. Op het Zuidereiland prachtige azuurblauwe meren, fjorden en gletsjers.

Natuur van Nieuw Zeeland

Bent u van plan om naar Nieuw Zeeland te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Waar moet u aan denken als u naar Nieuw-Zeeland verhuist?

Legale documenten
Voor het aanvragen van een visum moet u allerlei belangrijke documenten, zoals diploma's, geboortebewijs, bewijs van huwelijkse staat eb bewijs van goed gedrag opsturen naar de NZQA. Meestal volstaat een gecertificeerde kopie, maar voor een Skilled Migrant visum moet u originele diploma's opsturen (samen met een kopie).Nederlandstalige documenten moeten vertaald worden door een beëdigd vertaler.

Visum en puntensysteem
Wilt u verhuizen naar Nieuw-Zeeland, dan heeft u een visum nodig. Nieuw-Zeeland heeft vijf verschillende visa die voor verschillende doeleinde in te zetten zijn. Daarnaast werk Nieuw-Zeeland met een puntensysteem wanneer u een migrantenvisum wilt aanvragen.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Nieuw-Zeeland

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur