logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Middelstum

Koops Verhuisgroep is ook in Middelstum vaak de goedkoopste én beste optie bij een verhuizing. Gaat u verhuizen? Dan zijn er een hoop dingen om rekening mee te houden, zoals het veilig inpakken van de spullen tot aan de prijs van het verhuizen zelf. Bij Koops verhuizgroep helpen wij u hier graag mee en bent u verzekerd van een soepele verhuizing.

Koops Verhuisgroep is  aangesloten bij Erkende Verhuizers en Euromovers. Dit betekent dat:

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben met een 8,8!

Verhuizen met Koops Verhuisgroep

Heeft u de knoop doorgehakt? En moet alles verhuisd worden, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe woning? Verhuis dan vooral niet te duur. Onze taxateur komt graag bij u langs om de volgende dingen door te nemen:

Aan de hand van deze punten krijgt u van ons een messcherpe offerte waarbij u nooit teveel betaalt, maar wel een eerlijke en kwalitatieve verhuispartner in huis haalt.

Bent u klaar voor de verhuizing? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u erg graag met:

verhuisofferte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap