logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Luxemburg   Vlag Luxemburg

Luxemburg, officieel ook wel bekend als Groothertogdom Luxemburg, is na Malta het kleinste land van de Europese unie. Met een half miljoen inwoners en haar geschiedenis met het Romeinse rijk kunt u zich iedere keer weer laten verrassen door vele toeristische plaatsen, monumenten en musea. Buiten de hoofdstad Luxemburg kunt u genieten van verschillende landschappen van de natuurparken in de bekende Ardennen, maar ook van middeleeuwse kastelen en talloze wandel- en mountainbikeroutes.

Bent u van plan om naar Luxemburg te verhuizen? De mensen van Koops Verhuisgroep helpen u graag met:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Luxemburg verhuist?

Luxemburg by night

Wel of niet een visum
Omdat Luxemburg ook een EU-land is, is het mogelijk om naar hier naartoe te verhuizen zonder visum. Besluit u echter definitief naar Luxemburg te emigreren? Dan wordt het wel aanbevolen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Deze kunt u namelijk nodig hebben als u een huis gaat kopen of huren. Een verblijfsvergunning kan gemakkelijk aangevraagd worden bij de vreemdelingenpolitie, het stadhuis of de gemeente waar u naartoe verhuist.

Legale documenten
Als u gaat emigreren kan het zijn dat bepaalde instanties in uw nieuwe woonplaats vragen om bepaalde documenten. Denk bijvoorbeeld aan een akte van de burgerlijke stand. Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is helaas niet automatisch geldig in het buitenland. Op de website van de overheid kunt u meer informatie vinden over de legalisatie van Nederlandse documenten.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Leuke weetjes over Luxemburg

Wist u eigenlijk al dat …

Bent u van plan om te emigreren en heeft u vragen, wensen of opmerkingen waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag bij dit spannende proces.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap