Verhuisbedrijf Luxemburg Vlag van Luxemburg

Luxemburg, officieel ook wel bekend als Groothertogdom Luxemburg, is na Malta het kleinste land van de Europese unie. Met een half miljoen inwoners en haar geschiedenis met het Romeinse rijk kunt u zich iedere keer weer laten verrassen door vele toeristische plaatsen, monumenten en musea. Buiten de hoofdstad Luxemburg kunt u genieten van verschillende landschappen van de natuurparken in de bekende Ardennen, maar ook van middeleeuwse kastelen en talloze wandel- en mountainbikeroutes.

Bent u van plan om naar Luxemburg te verhuizen? De mensen van Koops Verhuisgroep helpen u graag met:

Luxemburg by night

Waar moet u aan denken als u naar Luxemburg verhuist?

Wel of niet een visum
Omdat Luxemburg ook een EU-land is, is het is mogelijk om naar hier naartoe te verhuizen zonder visum. Besluit u echter definitief naar Luxemburg te emigreren? Dan wordt het wel aanbevolen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Deze kunt u namelijk nodig hebben als u een huis gaat kopen of huren. Een verblijfsvergunning kan gemakkelijk aangevraagd worden bij de vreemdelingenpolitie, het stadhuis of de gemeente waar u naartoe verhuist.

Legale documenten
Als u gaat emigreren kan het zijn dat bepaalde instanties in uw nieuwe woonplaats vragen om bepaalde documenten. Denk bijvoorbeeld aan een akte van de burgerlijke stand. Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is dit helaas niet automatisch in het buitenland. Op de website van de overheid kunt u meer informatie vinden over de legalisatie van Nederlandse documenten.

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Leuke weetjes over Luxemburg

Wist u eigenlijk al dat …

Bent u van plan om te emigreren en heeft u vragen, wensen of opmerkingen waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag bij dit spannende proces.

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur