logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Letland   Vlag Letland 

Letland is een land wat u in het noordoosten van Europa vindt. Sinds 2014 betalen ze hier met de Euro en behoren ze door de verhouding inwoners en oppervlakte tot het minst- en dunst bevolkte land van de Europese Unie. In de hoofdstad Riga vindt u meer dan een derde van de Letse bevolking. De stad is gesticht in 1201 en wordt bestempeld als historisch door gaar jugendstil en 19e -eeuwse houten architectuur.

Bent u van plan om te verhuizen naar Letland? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Offerte aanvragen

Letland heeft een verrassende natuur en een hoop onontdekt land. Toeristen komen hier graag om de mooiste plekken in de natuur van Letland te verkennen. Het bekendste natuurgebied in Letland is het Kemeri Nationaal park dat zich amper op een half uurtje rijden van Riga bevindt.

Waar moet u aan denken als u naar Letland verhuist?

Hoofdstad Riga

Legale documenten
Als u gaat emigreren kan het zijn dat bepaalde instanties in uw nieuwe woonplaats in Letland vragen om bepaalde documenten. Denk bijvoorbeeld aan een akte van de burgerlijke stand. Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is dat helaas niet automatisch in het buitenland. Op de website van de overheid kunt u meer informatie vinden over de legalisatie van Nederlandse documenten.

Kennis van de taal
In Letland spreken ze overwegend Russisch en Lets. Het is dus erg verstandig om vooraf al een beetje onderzoek te doen naar de taal en de basis hiervan alvast te leren, zodat u zich direct na de immigratie goed kan redden in uw nieuwe woonplaats.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Letland

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap