Verhuisbedrijf KroatiëVlag van Kroatië

Kroatië is het zogenaamde geografische hart van Europa. Met haar Griekse en Romeinse cultuur behoort de hoofdstad Zagreb tot de familie van de oudste Europese hoofdsteden.  Aan de mediterraanse kustlijn liggen maar liefst 1185 eilanden waarvan slechts 66 bewoond zijn.  In het binnenland vindt u prachtige uitgestrekte bossen, nationale parken en grote meren met watervallen. De 4,5 miljoen mensen die hier wonen genieten elke dag weer van het natuurschoon in dit land.

Bent u van plan om naar Kroatië te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met:

Prachtig Kroatië

Waar moet u aan denken als u naar Kroatië verhuist?

Hoe zit het met diploma’s
Zolang u nog in Nederland bent kunt u alles uitzoeken op het gebied van uw diploma’s. Zijn deze bijvoorbeeld ook geldig in Kroatië? In veel landen is erkenning van een (Nederlands) diploma een probleem. Er zijn verschillende instanties die uw diploma echter kunnen omzetten. Zeker de moeite waard als u een bepaalde functie wil gaan uitoefenen.

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Nieuwe omgeving en nieuwe taal
Probeer de eerste weken na u verhuis zoveel mogelijk vrij te plannen. Deze tijd kunt u dan gebruiken om de omgeving te leren kennen, meer gevoel te krijgen bij de taal en bij te komen van de spannende gebeurtenis. Gun uzelf vooral wat tijd om te wennen en om praktische zaken te regelen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld uw bankrekening, zorgverzekering of andere vergelijkbare zaken? Kijk dan eens hier.

Leuke weetjes over Kroatië

Wist u al dat …

Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Kroatië? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag uw emigratie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur