logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Kroatië   Vlag Kroatië

Kroatië is het zogenaamde geografische hart van Europa. Met haar Griekse en Romeinse cultuur behoort de hoofdstad Zagreb tot de familie van de oudste Europese hoofdsteden. Aan de mediterraanse kustlijn liggen maar liefst 1185 eilanden waarvan slechts 66 bewoond zijn. In het binnenland vindt u prachtige uitgestrekte bossen, nationale parken en grote meren met watervallen. De 4,5 miljoen mensen die hier wonen genieten elke dag weer van het natuurschoon in dit land.

Bent u van plan om naar Kroatië te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Kroatië verhuist?

Kust Kroatië

Hoe zit het met diploma’s?
Zolang u nog in Nederland bent kunt u alles uitzoeken op het gebied van uw diploma’s. Zijn deze bijvoorbeeld ook geldig in Kroatië? In veel landen is erkenning van een (Nederlands) diploma een probleem. Er zijn verschillende instanties die uw diploma echter kunnen omzetten. Het is zeker de moeite waard als u een bepaalde functie wil gaan uitoefenen.

Contact met de belastingdienst
Het is raadzaam om contact op te nemen met de belastingdienst zodat zij u kunnen helpen met belastingzaken die voor vertrek afgehandeld moeten worden. Het kan nuttig voor u zijn om een gemachtigde aan te wijzen die deze zaken voor u waarneemt op het moment dat u verhuisd bent.

Nieuwe omgeving en nieuwe taal
Probeer de eerste weken na u verhuisperiode zoveel mogelijk vrij te plannen. Deze tijd kunt u dan gebruiken om de omgeving te leren kennen, meer gevoel te krijgen bij de taal en bij te komen van de spannende gebeurtenis. Gun uzelf vooral wat tijd om te wennen en om praktische zaken te regelen.

Leuke weetjes over Kroatië

Wist u al dat …

Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Kroatië? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij willen graag uw emigratie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap