logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Italië   Italiaanse vlag

Heeft u plannen om naar Italië te emigreren? Koops verhuisgroep helpt u graag met de verhuizing. Dankzij onze lange ervaring is uw verhuizing in goede handen. Waarom voor ons kiezen?

Offerte aanvragen

'de laars van Europa'

Italië

Italië wordt om haar vorm ook wel 'de laars van Europa' genoemd en is qua eten vooral bekend van een groot aantal pasta gerechten en natuurlijk de Italiaanse pizza. Het land heeft ruim 60 miljoen inwoners en is onder Nederlanders een van de populairste vakantiebestemmingen. 

Waar moet u op letten als u naar Italië verhuist?

Als u van plan bent om te emigreren naar Italië is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Koops verhuisgroep heeft enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Italiaanse taal
Je zou kunnen emigreren zonder een woord Italiaans te spreken, maar het is wel af te raden. Veel Italianen spreken geen of weinig Engels, daarom is het aan te raden om de basis van de Italiaanse taal te leren.

Inschrijven in Italië
Als inwoner van de EU heeft u geen verblijfsvergunning nodig om in Italië te verblijven. Wel moet u zich laten inschrijven in het bevolkingsregister van uw Italiaanse woonplaats.

Weetjes over Italië

Wist u dat...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap