Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizingen op maat

Koops Verhuisgroep is als verhuisbedrijf in Groningen actief in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Of je nu student, senior, alleenstaand, met je gezin of zakelijk een project wilt verhuizen naar andere plaats, deze erkende verhuizer voldoet aan de richtlijnen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid en heeft voor elke verhuizing een oplossing op maat.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

Verhuizingen, zowel nationaal als internationaal

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben met een 8,8!

Zakelijk dienstverlening

Bij een zakelijke verhuizing moet alles zo soepel mogelijk verlopen zodat er zo min mogelijk hinder wordt ondervonden van een verhuizing. Daarnaast is het belangrijk om snel weer operationeel te zijn. Daarom werken we altijd volgens planning en is het onze verantwoordelijkheid dat alles op tijd verhuist wordt.

Wilt u meer weten over onze zakelijke dienstverleningen? Dan informeren wij u graag. Ook een vrijblijvende offerte is voor ons geen enkel probleem.

De kosten van verhuizen

De kosten voor een verhuizing van of naar Groningen hangt van een aantal factoren af. De prijs wordt berekent aan de hand van de volgende elementen:

Voor een goede inschatting van de kosten voor uw verhuizing raden we het aan om onze taxateur langs te laten komen. Vervolgens krijgt een scherpe offerte op maat gemaakt voor uw verhuizing, zo betaalt u nooit te veel. Vraag bij ons een offerte aan en de taxateur zal spoedig mogelijk contact opnemen voor een afspraak.

Offerte verhuizen Groningen ontvangen?

Offerte verhuisbedrijf Koops

Onze taxateur neemt zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Vul hieronder vrijblijvend het formulier in.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur