logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizingen op maat

Koops Verhuisgroep is als verhuisbedrijf in Groningen actief in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Of je nu student, senior, alleenstaand, met je gezin of zakelijk een project wilt verhuizen naar andere plaats, deze erkende verhuizer voldoet aan de richtlijnen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid en heeft voor elke verhuizing een oplossing op maat.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

Verhuizingen, zowel nationaal als internationaal

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben met een 8,8!

Zakelijk dienstverlening

Bij een zakelijke verhuizing moet alles zo soepel mogelijk verlopen zodat er zo min mogelijk hinder wordt ondervonden van een verhuizing. Daarnaast is het belangrijk om snel weer operationeel te zijn. Daarom werken we altijd volgens planning en is het onze verantwoordelijkheid dat alles op tijd verhuist wordt.

Wilt u meer weten over onze zakelijke dienstverleningen? Dan informeren wij u graag. Ook een vrijblijvende offerte is voor ons geen enkel probleem.

De kosten van verhuizen

De kosten voor een verhuizing van of naar Groningen hangt van een aantal factoren af. De prijs wordt berekent aan de hand van de volgende elementen:

Voor een goede inschatting van de kosten voor uw verhuizing raden we het aan om onze taxateur langs te laten komen. Vervolgens krijgt een scherpe offerte op maat gemaakt voor uw verhuizing, zo betaalt u nooit te veel. Vraag bij ons een offerte aan en de taxateur zal spoedig mogelijk contact opnemen voor een afspraak.

verhuisofferte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap