logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Griekenland   Griekse vlag

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te emigreren naar Griekenland. Het mooie mediterraanse land staat natuurlijk bekend om de vele eilanden, stranden en natuurlijk het Griekse eten. Het bergachtige land telt bijna 11 miljoen inwoners en is een zeer geliefd vakantieland. Niet zo gek dat ook vele Nederlanders willen verhuizen naar Griekenland.

Bent u van plan om naar Griekenland te verhuizen? Koops Verhuisgroep staat voor u klaar tijdens dit spannende proces. Wij zorgen er voor dat:

Offerte aanvragen

Waar moet u op letten bij het verhuizen naar Griekenland?

Verhuisbedrijf Griekenland

Als u plannen heeft om te emigreren naar Griekenland zal u rekening moeten houden met een heleboel zaken. Koops Verhuisgroep heeft een aantal van deze zaken voor u op een rijtje gezet.

Uit- en inschrijven
Als u naar Griekenland verhuist is het van belang dat u zichzelf laat uitschrijven uit het Nederlandse bevolkingsregister. Dit kunt u vijf dagen voor of vijf dagen na de officiële verhuisdatum laten opmaken bij uw gemeente.

Contact met belastingdienst
Het is verstandig om voor uw verhuizing naar Griekenland contact op te nemen met de Nederlandse belastingdienst. Zij kunnen u helpen met alle belastingzaken die voor vertrek moeten worden afgerond. Ontvangt u zorg en/of huurtoeslag? Deze kunt u voor vertrek zelf stopzetten.

Open een DigiD account
Met DigiD account kunt u zich digitaal legitimeren en daarmee inloggen op websites van de Nederlandse overheid. Hiermee kunt u dus al uw zaken online regelen bij bijvoorbeeld de belastingdienst. Het is van belang dat u een DigiD account aanvraagt op het moment dat u nog woonachtig bent in Nederland, dus nog ingeschreven staat bij een gemeente.

Weetjes over Griekenland

Wist u dat ...

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Griekenland? Dan is verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap