Verhuisbedrijf Griekenland

Het mooie Griekenland staat natuurlijk bekend om de vele eilanden, stranden en natuurlijk het Griekse eten. Het bergachtige land telt bijna 11 miljoen inwoners en is een zeer geliefd vakantieland.

Griekenland

Bent u van plan om naar Griekenland te verhuizen? Koops verhuisgroep staat voor u klaar tijdens dit spannende proces. Wij zorgen er voor dat:

Waar moet u op letten bij het verhuizen naar Griekenland?

Als u plannen heeft om te emigreren naar Griekenland zal u rekening moeten houden met een heleboel zaken. Koops verhuisgroep heeft een aantal van deze zaken voor u op een rijtje gezet.

Uit- en inschrijven
Als u naar Griekenland verhuist is het van belang dat u zichzelf laat uitschrijven uit het Nederlandse bevolkingsregister. Dit kunt u vijf dagen voor of vijf dagen na de officiële verhuisdatum laten opmaken bij uw gemeente.

Contact met belastingdienst
Het is verstandig om voor vertrek naar Griekenland contact op te nemen met de Nederlandse belastingdienst. Zij kunnen u helpen met alle belastingzaken die voor vertrek moeten worden afgerond. Ontvangt u zorg en/of huurtoeslag? Deze kunt u voor vertrek zelf stopzetten.

Open een DigiD account
Met DigiD account kunt u zich digitaal legitimeren en daarmee inloggen op websites van de Nederlandse overheid. Hiermee kunt u dus al uw zaken online regelen bij bijvoorbeeld de belastingdienst. Het is van belang dat u een DigiD account aanvraagt op het moment dat u nog woonachtig bent in Nederland, dus nog ingeschreven staat bij een gemeente.

Weetjes over Griekenland

Wist u dat ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur