logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Frankrijk   Franse vlag

Bent u van plan om naar Frankrijk te verhuizen? Kies dan voor Koops verhuisgroep. Wij helpen u door:

Offerte aanvragen

het land van de liefde

Lavendeltuin Frankrijk

Frankrijk, een prachtig land met zijn prachtige Eiffeltoren. Welke niet alleen symbool staat voor Parijs, maar ook voor heel Frankrijk. Dit land van de liefde, met haar overvloed aan stokbroden, literatuur en architectuur is al vele jaren een zeer populair land. Niet alleen om naar op vakantie te gaan, maar ook om in te wonen samen met de al 66 miljoen huidige inwoners.

Waar moet u aan denken als u naar Frankrijk verhuist?

Bent u van plan om te verhuizen naar Frankrijk? Emigreren levert altijd meer extra werk op dan verhuizen in eigen land. Koops Verhuisgroep heeft alvast een aantal dingen voor u op een rijtje gezet om rekening mee te houden.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Leer de nieuwe taal
In Frankrijk spreken ze overal Frans. Fransen zijn erg trots op hun taal en zijn onder de indruk als u als buitenlander de taal (een beetje) spreekt. Probeer de taal een beetje onder de knie te krijgen en gebruik deze meteen bij aankomst. Des te eerder beheerst u deze en voelt u zich vrijer in Frankrijk.

Wel of niet een visum
Het is mogelijk om naar Frankrijk te verhuizen zonder visum, maar wanneer u definitief naar Frankrijk emigreert wordt het wel aanbevolen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Deze kunt u namelijk nodig hebben als u een huis gaat kopen of huren. Een verblijfsvergunning kan gemakkelijk aangevraagd worden bij de vreemdelingenpolitie, het stadhuis of de gemeente waar u naartoe verhuist.

Wilt u meer informatie over zaken zoals uw bankrekening, zorgverzekering, belastingdienst of vergelijkbare zaken? Kijk dan eens hieronder.

Leuke feitjes over Frankrijk

Wist u dat …

Heeft u vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Frankrijk? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen u graag met emigreren.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap