Verhuisbedrijf Frankrijk Franse vlag

Frankrijk, een prachtig land met zijn prachtige Eiffeltoren. Welke niet alleen symbool staat voor Parijs, maar ook voor heel Frankrijk. Dit land van de liefde, met haar overvloed aan stokbroden, literatuur en architectuur is al vele jaren een zeer populair land. Niet alleen om naar op vakantie te gaan, maar ook om in te wonen samen met de al 66 miljoen huidige inwoners.

Bent u van plan om naar Frankrijk te verhuizen? Kies dan voor Koops verhuisgroep. Wij helpen u door:

Lavendelvelden in Frankrijk

Waar moet u aan denken als u naar Frankrijk verhuist?

Bent u van plan om te verhuizen naar Frankrijk? Emigreren levert altijd meer extra werk op dan verhuizen in eigen land. Koops Verhuisgroep heeft alvast een aantal dingen voor u op een rijtje om rekening mee te houden.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Leer de nieuwe taal
In Frankrijk spreken ze overal Frans. Fransen zijn erg trots op hun taal en zijn onder de indruk als u als buitenlander de taal (een beetje) spreekt. Probeer de taal een beetje onder de knie te krijgen en gebruik deze meteen bij aankomst. Des te eerder beheerst u deze en voelt u zich vrijer in Frankrijk.

Wel of niet een visum
Het is mogelijk om naar Frankrijk te verhuizen zonder visum, maar wanneer u definitief naar Frankrijk emigreert wordt het wel aanbevolen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Deze kunt u namelijk nodig hebben als u een huis gaat kopen of huren. Een verblijfsvergunning kan gemakkelijk aangevraagd worden bij de vreemdelingenpolitie, het stadhuis of de gemeente waar u naartoe verhuist.

Wilt u meer informatie over zaken zoals uw bankrekening, zorgverzekering, belastingdienst of vergelijkbare zaken? Kijk dan eens hier.

Leuke feitjes over Frankrijk

Wist u dat …

Heeft u vragen, wensen of opmerkingen over verhuizen naar Frankrijk? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen u graag met emigreren. 

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur