logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Emmen

Verhuizing op maat met Koops Verhuisgroep

Verhuizen als student binnen Emmen, met het gezin verhuizen naar een andere woning of misschien is het tijd voor een seniorenwoning? Bij ons bepaalt u zelf hoe de verhuizing eruit komt te zien en hoeveel u wilt uitbesteden.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

Bekijk hier hoe vorige verhuizers onze dienstverlening hebben ervaren, en beoordeeld hebben met een 8,8!

Overal naartoe verhuizen

Koops Verhuisgroep heeft al vele jaren ervaring met verhuizen in verschillende branches en verschillende landen. Zo kunnen we u helpen bij:

Voor ieder project en bij iedere verhuizing helpen wij u graag. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan direct aan bij onze enthousiaste medewerkers.

Vrijblijvende offerte

Verhuizen is een grote klus waar altijd een hoop kosten aan verbonden zijn. Natuurlijk wilt u hier niet teveel voor betalen. Bij Koops Verhuisgroep worden de kosten berekent aan de hand van een aantal factoren waarmee u tijdens een verhuizing te maken heeft, zoals:

Voor een goede inschatting van de kosten en een offerte op maat sturen wij graag onze taxateur langs. Hij zal voor u een offerte op maat maken zodat u niet teveel gaat betalen voor uw verhuizing. Neem direct contact met ons op en bespaar gegarandeerd tijdens uw verhuizing.

verhuisofferte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap