Verhuisbedrijf Egypte  px flag of egypt svg

Egypte is een staat die te vinden is in het noordoosten van Afrika en in het zuidwesten van Azië. Het land heeft een oppervlakte van meer dan een miljoen vierkante meter en meer dan 90 miljoen inwoners die voornamelijk wonen in de vruchtbare omgeving van de Nijl, wat ook wel de 'levensader van Egypte' wordt genoemd.

Egypte staat natuurlijk bekend om hun eeuwenlange geschiedenis die bijna net zo lang is als de mensheid zelf. Met de beroemde bouwwerken zoals de Sfinx en de Piramiden van Gizeh is Egypte een zeer interessant land voor toeristen.

Piramides in Egypte

Bent u van plan om te verhuizen naar het mooie Egypte? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Waar moet u aan denken als u naar Egypte verhuist?

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse Overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Werk- en verblijfsvergunning
Via de ambassades of consulaten van het land van bestemming kunt een werk- en verblijfsvergunning regelen. Sommige langden eisen een gezondheidsverklaring of een verklaring van goed gedrag. Checkt u goed van tevoren of dit ook het geval is bij een emigratie naar Egypte.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Egypte

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur