logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Egypte   Egyptische vlag

Bent u van plan om te verhuizen naar het mooie Egypte? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Egypte verhuist?

Egypte is een staat die te vinden is in het noordoosten van Afrika en in het zuidwesten van Azië. Het land heeft een oppervlakte van meer dan een miljoen vierkante meter en meer dan 90 miljoen inwoners die voornamelijk wonen in de vruchtbare omgeving van de Nijl, wat ook wel de 'levensader van Egypte' wordt genoemd.

Egypte staat natuurlijk bekend om hun eeuwenlange geschiedenis die bijna net zo lang is als de mensheid zelf. Met de beroemde bouwwerken zoals de Sfinx en de Piramiden van Gizeh is Egypte een zeer interessant land voor toeristen.

Piramides Egypte

Vraag een DigiD aan
Met een DigiD kunt u zich vanuit het buitenland identificeren op website van de Nederlandse overheid. Zo kunt u zaken online regelen, bijvoorbeeld op de website van de belastingdienst. Een DigiD aanvragen kan alleen als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente. Vraag deze dus aan voordat u verhuist.

Werk- en verblijfsvergunning
Via de ambassades of consulaten van het land van bestemming kunt u een werk- en verblijfsvergunning regelen. Sommige landen eisen een gezondheidsverklaring of een verklaring van goed gedrag. Checkt u goed van tevoren of dit ook het geval is bij een emigratie naar Egypte.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Weetjes over Egypte

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap