logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Duitsland

Duitsland is een groot land met maar liefst 81 miljoen inwoners. Het land is natuurlijk bekend om autoproducent Volkswagen en de Duitse braadworst. Ook gaan er jaarlijks veel Nederlanders naar toe voor een vakantie of gewoon een dagje weg.

Wilt u naar Duitsland verhuizen? Koops verhuisgroep regelt graag de verhuizing voor u , wij kunnen u goed helpen doordat:

Verhuisbedrijf Duitsland

Waar moet u op letten als u naar Duitsland verhuist?

Als u naar Duitsland gaat verhuizen moet er een hoop geregeld worden. Koops verhuisgroep heeft een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet.

Uitschrijven bevolkingsregister

Als u naar Duitsland gaat verhuizen is het noodzakelijk om u bij uw gemeente uit te laten schrijven bij het bevolkingsregister. Uw gemeente zorgt er dan voor dat de uitschrijving wordt verwerkt in Den Haag. U kunt zichzelf binnen vijf dagen voor of na uw vertrek uitschrijven bij de gemeente.

Contacteer de belastingdienst

Het is raadzaam om voor uw vertrek naar Duitsland contact op te nemen met de Nederlandse belastingdienst. De belastingdienst kan u helpen alle belastingzaken administratief af te sluiten. Wat u zelf al kunt doen is uw huur en zorgtoeslag, mits u deze ontvangt, stopzetten alvorens u vertrekt.

Maak een DigiD account aan

Het is handig om voorafgaand aan uw vertrek een DigiD account aan te maken, wanneer u deze nog niet heeft. Met een DigiD account kunt u vanuit het buitenland online zaken regelen op websites van de Nederlandse overheid.

Weetjes over Duitsland

Wist u al ...

 

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap