Verhuisbedrijf Duitsland

Duitsland is een groot land met maar liefst 81 miljoen inwoners. Het land is natuurlijk bekend om autoproducent Volkswagen en de Duitse braadworst. Ook gaan er jaarlijks veel Nederlanders naar toe voor een vakantie of gewoon een dagje weg. 

Wilt u naar Duitsland verhuizen? Koops verhuisgroep regelt graag de verhuizing voor u , wij kunnen u goed helpen doordat:

Duitsland

Waar moet u op letten als u naar Duitsland verhuist?

Als u naar Duitsland gaat verhuizen moet er een hoop geregeld worden. Koops verhuisgroep heeft een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet.

Uitschrijven bevolkingsregister
Als u naar Duitsland gaat verhuizen is het noodzakelijk om u bij uw gemeente uit te laten schrijven bij het bevolkingsregister. Uw gemeente zorgt er dan voor dat de uitschrijving wordt verwerkt in Den Haag. U kunt zichzelf binnen vijf dagen voor of na uw vertrek uitschrijven bij de gemeente.

Contacteer de belastingdienst
Het is raadzaam om voor uw vertrek naar Duitsland contact op te nemen met de Nederlandse belastingdienst. De belastingdienst kan u helpen alle belastingzaken administratief af te sluiten. Wat u zelf al kunt doen is uw huur en zorgtoeslag, mits u deze ontvangt, stopzetten alvorens u vertrekt.

Maak een DigiD account aan
Het is handig om voorafgaand aan uw vertrek een DigiD account aan te maken, wanneer u deze nog niet heeft. Met een DigiD account kunt u vanuit het buitenland online zaken regelen op websites van de Nederlandse overheid.

Weetjes over Duitsland 

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur