logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Dubai dubai vlag

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Dubai? Dubai is een miljoenenstad in de Verenigde Arabische Emiraten en één van de meest bruisende steden van het Midden-Oosten. Vandaag de dag is de stad het thuis van miljoenen expats, waaronder veel Nederlanders.

Gaat u verhuizen naar Dubai en zoekt u een verhuisbedrijf die u daarbij kan helpen? Kiest u voor Koops Verhuisgroep, dan profiteert u van:

Offerte aanvragen

verhuizen naar dubai

Van Britse kolonie tot 'City of Gold'

Dubai is pas relatief kort de miljoenenstad die het nu is. Vanaf de 16e eeuw was het al wel een belangrijke schakel in de handelsroute van Europa naar India. Door de strategische ligging is de stad door de eeuwen heen in handen geweest van verschillende machthebbers. Vanaf eind 19e eeuw werd Dubai onderdeel van het Britse rijk. Dit duurde tot 1971, toen Dubai onafhankelijk werd en ging horen bij de Verenigde Arabische Emiraten.

Na de vondst van aardolie in 1966 werd Dubai steenrijk. Maar vanaf 1990 ontwikkelde de stad zich pas echt stormachtig. De olie-inkomsten werden nu ook gestoken in het ontwikkelen van de stad en er ontstond een onophoudelijke stroom van migranten. Die dragen dagelijks bij aan de razendsnelle economische ontwikkeling van de steeds luxueuzer wordende ‘City of Gold.’

Werken in Dubai

 Het overgrote deel van de bewoners van Dubai bestaat uit expats die naar de stad zijn gekomen om er te werken. Dubai is tegenwoordig een belangrijk economisch centrum en er zijn tal van grote internationale bedrijven gevestigd. Bijkomend voordeel: als inwoner van Dubai betaalt u helemaal geen belasting!

Waar moet u aan denken als u naar Dubai verhuist?

Weetjes over Dubai

Wist u al dat…

Verhuizen naar Dubai met Koops Verhuisgroep

Wilt u verhuizen naar Dubai, dan is Koops Verhuisgroep voor u de ideale partner. Wij verzorgen uw internationale verhuizing van a tot z. Met behulp van uw eigen verhuiscoach zorgen we ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Of het nou door de lucht, over het water of over wegen is. Vraag dus gauw een offerte aan!

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap