logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Canada   Verhuisbedrijf Canada

Bij het verhuizen naar Canada komt heel wat kijken. Gelukkig weten onze ervaren internationale verhuizers precies wat u nodig hebt. Ze denken met u mee en houden van transparante communicatie, zo bent u altijd op de hoogte. Emigreren naar Canada wordt voor u geheel verzorgd door ons ervaren verhuisbedrijf.

Als u naar Canada gaat verhuizen moet u voor Koops Verhuisgroep kiezen. Waarom? Zie het hieronder:

Offerte aanvragen

Goedkoop verhuizen naar Canada door de connecties

Verhuisbedrijf Canada

Koops verhuizingen heeft door het groot aantal internationale verhuizingen een groot netwerk opgebouwd. Zowel op lokaal gebied als internationaal, we zijn hierdoor op de hoogte van de gebruiken van het land. Bij Koops Verhuizingen profiteert u niet alleen van de uitstekende verhuisservice, maar ook van de connecties die Koops verhuizingen heeft opgebouwd. Het resultaat mag er zijn: uitstekende service en toch goedkoop.

Wat heeft u nodig om de inboedel binnen Canada te krijgen?

Een zorgeloze verhuizing begint bij Koops Verhuizingen, omdat wij simpelweg op de hoogte zijn van de regelgeving en douaneformaliteiten. Bij het importeren van uw inboedel moet u de volgende documentatie in het bezit hebben:

Weet u niet zeker of u alles heeft of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met vragen omtrent de documentatie en andere formaliteiten.

Wilt u meer informatie omtrent uw verhuizing naar Canada?

Neem gerust een contact op met ons. De experts weten precies hoe ze u kunnen helpen, neem vrijblijvend contact op met 050 – 3090115 of vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap