Verhuisbedrijf België

België is een prachtig land dat natuurlijk bekent staat om zijn prachtige wateren, Manneke Pis en natuurlijk de Belgische chocolade. Het is niet alleen een prachtig land om naar op vakantie te gaan, maar ook om in te gaan wonen samen met meer dan 11 miljoen inwoners.

Gebouw België

Bent u van plan om naar België te verhuizen? Koops verhuisgroep ondersteunt u graag in dit proces. Uw verhuizing is bij ons in goede handen. Waarom kiezen voor Koops?

Waarom moet u op letten als u naar België verhuist?

​Wanneer u van plan bent te gaan emigreren naar België moet u rekening houden met een hoop zaken. Koops verhuisgroep heeft een aantal voor u op een rijtje gezet. 

Uit- en inschrijven 
Als je vertrekt uit Nederland zal u dit moeten aangeven bij de gemeente die u gaat verlaten. Dit kunt u al vijf dagen voor het vertrek regelen. Vervolgens dient u zich binnen acht dagen na aankomst in België aan te melden bij uw nieuwe gemeente, hierbij is het van belang dat u in bezit bent van een geldig paspoort.

De taal

In België spreken ze drie officiële landstalen namelijk dit zijn: Nederlands/Vlaams, Frans en Duits. Afhankelijk van waar u gaat wonen zal er voornamelijk Frans of Nederlands worden gesproken. 

Gezondheidszorg

In België maken ze gebruik van een ziekenfonds, hiervoor moet u zich wel aansluiten bij een zogeheten mutualiteit. Tot de leeftijd van van 25 bent u automatisch aangesloten bij de "mutualiteit" van het gezinshoofd. Er zijn wel een aantal uitzonderingen waardoor u zichzelf moet aanmelden bij een mutualiteit:
 

  1. Wanneer u begint te werken
  2. U 25 jaar wordt en nog studeert 
  3. U een werkloosheidsuitkering ontvangt

Weetjes over België

Wist u al dat...

 

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur