logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Australië   Australische vlag 

Emigreren naar Australië, het land van de kangoeroes? Een uitstekende keus volgens Koops verhuisgroep. U bent namelijk niet de eerste die wij helpen met de verhuizing van Nederland naar Australië. Hierdoor zijn we op de hoogte van de wet en regelgeving, weten waar het importeren van uw inboedel aan moet voldoen en profiteert u van ons netwerk. Hierdoor kunnen we een zorgeloze, voorspoedige en goedkope verhuizing verzorgen naar Australië.

Offerte aanvragen

Een vlekkeloze verhuizing naar Australië

australi

Een internationale verhuizing vraagt om precisie en timemanagement. Eigenschappen die wij, dankzij de vele internationale verhuizingen, via ervaring hebben verkregen. We weten daarom niet alleen wat er nodig is voor een vlekkeloze verhuizing, maar we weten ook wat u nodig heeft tijdens een internationale verhuizing. U wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden door het ervaren internationaal verhuisbedrijf van Nederland.

Verhuizen van de inboedel en AQIS

Bij het importeren van uw inboedel komt heel wat wet en regelgeving kijken. De controlerende Australische instantie 'Australian Quarantine and Inspection Service' (Aqis) staat bekend vanwege de strenge controle. Als u nog niet op de hoogte bent van de strenge importeisen van Australië dan voorzien wij u graag in de informatie.

Een netwerk waar u van profiteert

U bent niet de eerste die we verhuizen naar Australië. U profiteert dan ook van onze uitstekende connecties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Samen met lokale verhuispartners brengen wij uw inboedel bij uw nieuwe thuis. Ons netwerk bespaart u kosten.

Wilt u weten wat het kost om te verhuizen naar Australië?

Neem dan gerust contact op met de verhuislijn 050 – 309 01 15 of verkrijg een geheel vrijblijvende offerte als u het formulier invult.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap