logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf Assen

Een verhuizing op maat

De Koops Verhuisgroep is een full service verhuisbedrijf in Assen die u helpt van het begin tot aan het eind, zowel particulier als zakelijk. Beslis zelf hoe de verhuizing eruit ziet en betaal daarom nooit te veel voor een verhuizing.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

Bedrijfsverhuizingen

In ieder bedrijf vindt wel eens een verhuizing plaats. Voor kleine en grote projectverhuizingen heeft Koops Verhuisgroep meer dan genoeg ervaring om de verhuizing in goede banen te leiden. Wij zorgen er graag voor dat u zo weinig mogelijk overlast heeft tijdens het verhuizen en dat uw medewerkers aan de slag kunnen blijven.

Wilt u meer weten over bedrijfsverhuizingen? Dan informeren wij u graag. Ook een vrijblijvende offerte is bij ons geen enkel probleem.

De kosten van verhuizen

Wanneer u naar of vanaf Assen verhuist zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden. Deze prijs wordt berekent aan de hand van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan:

Voor een goede inschatting van de kosten voor uw verhuizing raden we u aan om onze taxateur langs te laten komen. Aan de hand van zijn bevindingen sturen wij u graag een offerte op waarbij u nooit teveel zal betalen. Neem direct contact met ons op om het verhuisproces te starten.

verhuisofferte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap