Verhuisbedrijf Aruba

Het tropische eiland Aruba valt onder het Koninkrijk der Nederlanden en is een mooi land met prachtige stranden dat jaarlijks veel Nederlandse toeristen trekt. Het eiland zelf heeft ruim 110.000 vaste inwoners.

Aruba

Wilt u naar Aruba verhuizen? Koops verhuisgroep regelt dit graag voor u. Bij ons weet u zeker dat de verhuizing in goede handen is, want:

Waar moet u op letten wanneer u naar Aruba verhuist?

Als u gaat verhuizen naar Aruba zijn er aan aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Wij van Koops verhuisgroep hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Andere voltage
In Nederland hebben wij 220 volt op ons stroomnet. In Aruba is dit over het algemeen 110 volt. Wanneer u dus naar Aruba gaat verhuizen is het handig om te controleren of uw apparaat ook werkt op 110 volt, dit staat op het apparaat of op de stroomadapter van het apparaat. Wanneer er 220 of 220/230v staat is dit nog geen probleem, U zou dan een transformator moeten aanschaffen die ervoor zorgt dat het apparaat ook op een 110v stroomnet functioneert.

Andere stroomfrequentie
Naast de andere voltage is de stroomfrequentie in Aruba ook anders. In Nederland is 50 HZ gangbaar terwijl dit in Aruba 60 HZ is. Ook hier ziet u op het apparaat of op de adapter of het geschikt is voor 60 HZ, hier zal dan ~50/60 HZ moeten staan. Helaas zijn er geen omvormers op de markt die het aantal HZ kunnen omvormen. 

Uitschrijven bij gemeente
Als u naar Aruba gaat verhuizen zult u zich moeten uitschrijven bij uw gemeente, zij zullen dit doorgeven aan het bevolkingsregister in Den Haag. U moet een verhuizing naar het buitenland binnen vijf dagen voor of na de officiële verhuis datum doorgeven.
 

Leuke weetjes over Aruba

Wist u dat Aruba ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur