logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Aruba

Het tropische eiland Aruba valt onder het Koninkrijk der Nederlanden en is een mooi land met prachtige stranden dat jaarlijks veel Nederlandse toeristen trekt. Het eiland zelf heeft ruim 110.000 vaste inwoners.

Verhuisbedrijf Aruba

Wilt u naar Aruba verhuizen? Koops verhuisgroep regelt dit graag voor u. Bij ons weet u zeker dat de verhuizing in goede handen is, want:

Waar moet u op letten wanneer u naar Aruba verhuist?

Als u gaat verhuizen naar Aruba zijn er aan aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Wij van Koops verhuisgroep hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Andere voltage

In Nederland hebben wij 220 volt op ons stroomnet. In Aruba is dit over het algemeen 110 volt. Wanneer u dus naar Aruba gaat verhuizen is het handig om te controleren of uw apparaat ook werkt op 110 volt, dit staat op het apparaat of op de stroomadapter van het apparaat. Wanneer er 220 of 220/230v staat is dit nog geen probleem, U zou dan een transformator moeten aanschaffen die ervoor zorgt dat het apparaat ook op een 110v stroomnet functioneert.

Andere stroomfrequentie

Naast de andere voltage is de stroomfrequentie in Aruba ook anders. In Nederland is 50 HZ gangbaar terwijl dit in Aruba 60 HZ is. Ook hier ziet u op het apparaat of op de adapter of het geschikt is voor 60 HZ, hier zal dan ~50/60 HZ moeten staan. Helaas zijn er geen omvormers op de markt die het aantal HZ kunnen omvormen.

Uitschrijven bij gemeente

Als u naar Aruba gaat verhuizen zult u zich moeten uitschrijven bij uw gemeente, zij zullen dit doorgeven aan het bevolkingsregister in Den Haag. U moet een verhuizing naar het buitenland binnen vijf dagen voor of na de officiële verhuis datum doorgeven.
 

Leuke weetjes over Aruba

Wist u dat Aruba ...

 

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap