Verhuisbedrijf Amerika Vlag van Amerika

Het land Amerika, officieel de Verenigde Staten van Amerika, is een federatie van 50 staten. Het land is het op twee na grootste land ter wereld in bevolking en in oppervlakte. In 1776 telde het land amper drie miljoen inwoners, tegenwoordig zijn dat er meer dan 300 miljoen.

Over het hele land zijn grote nationale parken en natuurreservaten te vinden, zoals de Everglades in Florida, de White Mountains in New Hampshire en de Rocky Mountains in Colorado. Als enige land ter wereld  kent Amerika Zes klimaatzones die variëren van een poolklimaat in het noorden tot een subtropisch klimaat in Hawaï en Florida.

Grand Canyon in Amerika

Bent u van plan om naar Amerika te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Waar moet u aan denken als u naar Amerika verhuist?

Greencard
Wanneer u wilt emigreren naar Amerika zult u een lijst aan zaken moeten regelen voordat er gesetteld kan worden, bijvoorbeeld het regelen van een visa. Wanneer u naar Amerika gaat verhuizen is dit noodzakelijk, en zelfs strafbaar als u dit niet heeft. Er wordt ook wel gesproken over een greencard wanneer u permanent wilt verblijven in Amerika. U heeft hiermee toegang tot het kopen van een huis, het vinden van werk en de rechten die de echte Amerikanen ook hebben.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Werken in Amerika
Amerikaanse bedrijven zijn gewend aan een ‘ons kent ons’ mentaliteit, dus zonder contacten in Amerika kan het erg lastig worden om een baan te vinden. Houd kranten en tijdschriften, banenmarkten en uitzendbureaus in de gaten, of ga een tijdje vrijwilligerswerk doen zodat u referenties opbouwt en deze op uw Curriculum Vitae kunt vermelden.

Weetjes over Amerika

Wist u al ...

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur