logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Amerika   Vlag van de Verenigde Staten

Het land Amerika, officieel de Verenigde Staten van Amerika, is een federatie van 50 staten. Het land is het op twee na grootste land ter wereld in bevolking en in oppervlakte. In 1776 telde het land amper drie miljoen inwoners, tegenwoordig zijn dat er meer dan 300 miljoen.

Bent u van plan om naar Amerika te verhuizen? Koops Verhuisgroep helpt u graag met haar kunde. Wij helpen u door:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Amerika verhuist?

Grand Canyon

Over het hele land zijn grote nationale parken en natuurreservaten te vinden, zoals de Everglades in Florida, de White Mountains in New Hampshire en de Rocky Mountains in Colorado. Als enige land ter wereld kent Amerika zes klimaatzones die variëren van een poolklimaat in het noorden tot een subtropisch klimaat in Hawaï en Florida.

Greencard
Wanneer u wilt emigreren naar Amerika zult u een waslijst aan zaken moeten regelen voordat er gesetteld kan worden, bijvoorbeeld het regelen van een visa. Wanneer u naar Amerika gaat verhuizen is dit noodzakelijk, en zelfs strafbaar als u dit niet heeft. Er wordt ook wel gesproken over een greencard wanneer u permanent wilt verblijven in Amerika. U heeft hiermee toegang tot het kopen van een huis, het vinden van werk en de rechten die de echte Amerikanen ook hebben.

Uitschrijven bij het bevolkingsregister
Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente. Hiervan krijgt u een uitschrijvingsbewijs. Deze kunt u op laten maken in de periode van vijf dagen voor en vijf dagen na de officiële verhuisdatum. Uw gegevens worden daarna overgeschreven naar een speciaal bestand van de gemeente Den Haag.

Werken in Amerika
Amerikaanse bedrijven zijn gewend aan een ‘ons kent ons’ mentaliteit, dus zonder contacten in Amerika kan het erg lastig worden om een baan te vinden. Houd kranten en tijdschriften, banenmarkten en uitzendbureaus in de gaten, of ga een tijdje vrijwilligerswerk doen zodat u referenties opbouwt en deze op uw Curriculum Vitae kunt vermelden.

Weetjes over Amerika

Wist u al ...

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap