De Ultieme Verhuis checklist

Ga je binnenkort verhuizen? Met de ultieme verhuischecklist van Koops Verhuisgroep kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben jij in controle over de verhuizing. Print het bestand uit, streep weg wat je gedaan en vergeet niets. Zorgeloos verhuizen, het kan als je alles goed regelt.

PDF download: Ultieme checklist verhuizen


Verhuischecklist: Twee maanden van tevoren

Op het moment dat u zeker weet dat u gaat verhuizen kunt u al een hoop actie ondernemen. Probeer alvast wat dingen te regelen, dat scheelt u de komende weken al een hoop! In deze checklist vindt u een aantal punten waar u alvast mee kunt beginnen.

Extra bij een huurhuis

Extra bij het verhuizen naar een andere plaats


Verhuischecklist: vier weken van tevoren

Een maand is zomaar voorbij. Zeker bij een verhuizing gaan de weken verschrikkelijk snel júist omdat u zoveel moet regelen. Bij een verhuizing komt nou eenmaal een hoop kijken, dus help uzelf en begin 4 weken voor de verhuizing alvast de volgende zaken te regelen. Dat scheelt straks weer!


Verhuischecklist: twee weken van tevoren

Zomaar vliegen de weken voorbij en bent u nog maar twee weken verwijderd van uw verhuizing. Spannend! Heeft u alle mensen al op de hoogte gesteld en een verhuisbedrijf geregeld? Dan wordt het nu tijd om de volgende dingen te gaan regelen


Verhuischecklist: een weken van tevoren

Nog een week en dan is het zover! Nu gaan de dagen snel en moet er waarschijnlijk meer gebeuren dan u eigenlijk in de planning had. Geen zorgen, de verhuizing komt helemaal goed! Gauw door met de volgende zaken.


Verhuischecklist: Laatste dag voor verhuizing

Nog 1 nachtje en dan is het zover. Waarschijnlijk is alles ingepakt en is uw bijna-oude huis nu een saaie boel. Nog even de laatste dingen doornemen en dan gauw naar bed. U zult de energie morgen nodig hebben!


Verhuischecklist: Op de verhuisdag

Het is zover! Vandaag gaat u, hopelijk met veel plezier, verhuizen naar u nieuwe woning. Alles in ingepakt, u heeft een goede nacht gemaakt en de koffie staat klaar voor alle helpertjes. Houdt u deze checklist bij de hand, dan kan er niets mis gaan vandaag!

Houdt uw sleutels, geld en bankpasjes op één plek. Dan hoeft u niet de hele tijd op zoek. Neem nog even de tijd om afscheid te nemen van uw oude vertrouwde huisje en uw buren en vertrek dan gauw naar uw nieuwe huis!


Verhuischecklist: na verhuizing

Zo, u bent aangekomen in uw nieuwe huis. Alles is, hopelijk, goed overkomen en nu kan het grote uitpakken beginnen. Als het goed is heeft u alles gelabeld en staat alles al in de juiste ruimte. Nu gauw inrichten en de laatste dingen regelen!

Vlak na de verhuizing


In de dagen na de verhuizing


Wat moet je weten voor je gaat verhuizen?

Het is erg handig om voorafgaand aan de verhuizing al een aantal dingen te weten over uw nieuwe woning. Hier kunt u dan rekening mee houden tijdens de verhuizing of met de spullen die u mee wilt nemen. Gaan deze namelijk wel passen op de plek waar u ze in gedachten heeft?

Maten in uw nieuwe huis

Beschikbare ruimte voor:

Aansluitingen

Overig

Extra in geval van huur


Aan wie verhuizing doorgeven?

Als u gaat verhuizen zijn er een hoop mensen die dit moeten weten. Het zou zonde zijn als u uw afspraak bij de tandarts mist of een verre neef niet weet dat u naar de andere kant van het land verhuist. Ook uw favoriete tijdschrift moet natuurlijk weer in de juiste bus vallen en dat vergt nou eenmaal een klusje.

Informeel

Formeel


Tips voor inpakken voor verhuizen

Niet iedereen vindt inpakken even leuk. En eerlijk is eerlijk, over het algemeen is dit ook geen leuk klusje. Spullen passen altijd precies niet, en vaak weet u wel dat iets weg moet maar neemt u het toch liever mee. Met deze tips pakt u op een handige manier in en uit, waardoor het verhuizen weer net een stukje makkelijker wordt.

De verhuizer kan helpen met:

PDF download: Ultieme checklist verhuizen

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur